Kuvaus

Muumimuki Vuorilla, uusi

Arabian Vuorilla-muumimukin kuvituksessa Muumipeikko kääntyy ystävänsä Nuuskamuikkusen puoleen. Norjan markkinoille suunniteltu muki on ollut myynnissä vuonna 2021.

Vuorilla-mukin kuvitukset perustuvat Tove Janssonin sarjakuviin Muumipeikko ja velvollisuudentunto vuodelta 1958 ja Aloitamme uuden elämän vuodelta 1956.

Vuorilla-mukin kuvitukseen on etsitty Norjan maisemista muistuttavia elementtejä, kuten vuoria ja vuonoja. Samantapaisia maisemia löytyy myös Muumilaaksosta, jossa luonto on hyvin monimuotoista. 

Vuorilla-mukin kuvituksessa nähdään Muumipeikko, joka on lähtenyt vuorille Nuuskamuikkusen kanssa. Muumipeikko kaipaa neuvoja: kaikki muut hänen ympärillään ovat muuttuneet omituisiksi tai kiireisiksi, paitsi Nuuskamuikkunen, joka lohduttaa Muumipeikkoa.

Muumimamma lähtee puolestaan viettämään päivän omassa rauhassaan ilman huolia ja huolenpitoa. Muumimamma kylpee lämpimässä vedessä ja nauttii olostaan. Perhe alkaa kuitenkin kaivata Muumimammaa kaaoksen keskelle ja he lähtevät etsimään häntä. Aluksi Muumimamma ei suostu tulemaan kotiin, sillä hänkin haluaa elää vapaasti, mutta palaa lopulta perheensä luokse.

 

Katso myös muut kohteeni, yhdistelen postikuluja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 9 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

100 € Sulkeutuu 9 vrk 9 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.