Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kauppaan kuuluu viisi (5 ) muumimukia

- Vuonna 2004 Arabia lanseerasi uuden joulumukin ja sitä pidettiin tuotannossa vain vuoteen 2005 asti. Alkuperäiset kuvitukset ovat harvemmin nähtyjä kuvia, Tove ja Lars Janssonin laulukirjasta Visor från Mumindalen. Tove Slotte vaihtoi Muumipeikon tilalle Muumimamman.
Mukin Muumipeikko on Tove Janssonin romaanista Taikatalvi. Joulukuusi on otettu Unicefille suunnitellusta postikortista Joulun ihme. Kortin kuvitus perustuu Tove Janssonin vuoden 1962 Kuusi-novellin kuvitukseen.
Tove Slotte on suunnittelussaan tehnyt paljon yksityiskohtien muutoksia, jälleen yhdistellen kuvituksia toisiinsa. Mukiin valittu Pikku Myy on Unicefin vuoden 1981 postikortista Rauhanmarssi.
Mukissa on tarra, ei ole käytetty

- Vuonna 2010 julkaistiin talvimuki Hiihtokilpailu. Tove Slotten valitsema alkuperäiskuvitus löytyi Tove Janssonin sarjakuvasta #5 Vaarallinen talvi. Slotte herätti mustavalkoiset kuvat henkiin värien avulla.
Mukissa kuvataan Muumipeikon ja Haisulin kohtaaminen metsässä.
Myös talvisesongin muki julkaistiin uudella vaalealla väriteemalla, kun aiemmat talvimukit olivat sinitaustaisia. Mukia myytiin Iittalan omissa myymälöissä lahjalaatikon kanssa ja muualla ilman laatikkoa.
Mukeissa on tarrat, ei ole käytetty mukeja
Näitä mukeja kuuluu kauppaam kaksi ( 2 )kappaletta

- Lumileikkejä-muki julkaistiin vuoden 2011 talvisesongin alla. Jälleen talvimukin kuvitus valikoitui Tove Janssonin sarjakuvasta #5 Vaarallinen talvi. Kuvitukset mukiin asetteli ja yhdisti Tove Slotte.
Edellisvuoden talvimukin lailla, valkeammalla teemalla julkaistu muki sai julkaisunsa yhteydessä seurakseen kolmen sentin korkuiset minimukit, jotka myytiin neljän minimukin pakkauksissa. Minimukeissa oli sama kuvitus Muumipeikosta ja Niiskuneidistä. Minimukit saavuttivat myös suuren suosion.
Maukissa on tarra , ei ole käytetty

- Talviuni-muki julkaistiin syksyllä 2015 ja se jatkaa vuoden 2014 talvimukin aloittamaa sarjaa, jossa on käytetty hieman enemmän harmaita sävyjä.
Vaaleanharmaassa ja punertavassa mukissa kuvataan muumiperhe talviunilla. Alkuperäiset kuvitukset ovat Tove Janssonin kirjasta Taikatalvi. Tove Slotte loi mukista useita luonnoksia, jotka olivat näytillä Japanissa kiertäneessä Finnish Design 2017-näyttelyyn luodussa katalogissa.
Mukista on tarra nypitty pois, ei kuitenkaan ole käytetty

Postitankin ostajan maksessa kulut

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


430 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 15:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.