Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Muutama kotimainen Blu-ray

· Yösyöttytö (Blu-ray)

Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. "Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?"

Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

· Kotirauha (Blu-ray)

Kotirauha on näytelmäelokuva Sami Luodosta (Samuli Edelmann), nelikymppisestä perheen isästä, jolla on salainen unelma. Hän haluaa menestyä isänsä lailla ja rakentaa itselleen, vaimolleen Sarille (Katariina Kaitue) ja heidän teini-ikäiselle tyttärelleen Annikalle (Kerli Kyllönen) hulppean talon. Unelmaan päästäkseen nuorempana jo kerran konkurssin tehnyt Sami perustaa yrityksen, jonka liikeideana on rakentaa ja myydä pientaloja. Talousnäkymät ovat loistavat, eikä mikään voi mennä pieleen. Vai voiko?

Ennen kuin Sami huomaakaan, tilanne on ryöstäytynyt täysin käsistä ja hän on itse keskellä panttivankidraamaa.

Kotirauha on yhden miehen syöksykierre, trillerimäinen draamaelokuva, joka porautuu ajankohtaisiin ja yhteiskunnallisiin syvyyksiin kasvaviin ihmiskohtaloihin: Mikä on rakkauden ja menestyksen mitta? Saako ihminen epäonnistua ja yrittää uudestaan?

· Viikossa aikuiseksi (Blu-ray)

Johanna Vuoksenmaan komedia ihmisten kompuroivista yrityksistä kasvaa aikuisiksi.

Joukko toisilleen tuntemattomia miehiä ja naisia haluaa viettää toisenlaisen kesälomaviikon houkuttelevan oloisella aikuisten leirillä Turun saaristossa. Kun esittelyvideolla harjat hulmuten laukkaavat hevoset paljastuvatkin vain vapaan mielen symboleiksi ja leirin vetäjä karkaa koiransa synnytykseen, joutuvat leiriläiset etsimään kasvun aineksia itsestään ja toisistaan. Leiri saaressa ei ehkä täytä tuotelupausta "elämän ihanimmasta viikosta", mutta entisellään sieltä ei kukaan arkeensa palaa.

· Luokkakokous 2 polttarit (Blu-ray)

Niklas on aloittanut kuntoilun tai ainakin kuntoilusta somettamisen selvitäkseen lähestyvästä keski-ikäistymisestä ja avioliittohuolistaan. Antti on kerännyt rohkeutta avioeron jälkeen ja aikoo palata deittailun maailmaan. Tuomaksen ura muusikkona on laskussa, mutta häävalmistelut Leilan kanssa ovat täydessä vauhdissa. Niklas ja Antti päättävät järjestää Tuomakselle kaikkien aikojen polttarit, mutta mutkia tulee matkaan ja pojat joutuvatkin lähtemään vanhan luokkakaverinsa hautajaisiin. Pääseekö Antti treffeille? Pystyykö Niklas pelastamaan avioliittonsa Jaanan kanssa? Entä pääsevätkö Tuomas ja Leila naimisiin? On aika lähteä reissuun, eikä kommelluksilta vältytä tälläkään kertaa.

· Lomasankarit (Blu-ray)

Sen piti olla ihan tavallinen lomamatka aurinkoisella Kosilla, mutta Tonin onkin pelastettava kaunis paikallinen tyttö Adriana kidnappaajien kynsistä. Kun käy ilmi, ettei keneenkään muuhun voi luottaa, joutuu Toni vastentahtoisesti tukeutumaan velipuoliensa apuun.

Poikakolmikon rauhallisesta etelänlomasta muodostuu perinteisiä pakettimatkoja huimasti hurjempi extreme-reissu täynnä vauhtia, valeasuja, varkauksia ja vaarallisia tilanteita. Tarumaisen saariston muinaisissa maisemissa, kuumilla rannoilla, pienillä vuoristoteillä ja Välimeren aalloilla syöksyvät seikkailijat henkensä kaupalla uhkaavasta tilanteesta toiseen. Pinnan alla ja pimeissä luolissa sankareita odottaa jotakin kaiken uhkarohkeuden arvoista: ikimuistoinen loma.

Taavi Vartian ohjaaman Kosin saarella kuvatun kesäisen kotimaisen seikkailuelokuvan pääosissa nähdään Nuutti Konttinen (Muutoksii, tv-sarja Ihan sama), Veikka Vainikka ja Emil Launo. Poikien vanhempina elokuvaa tähdittävät Laura Malmivaara ja Ville Myllyrinne.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 20:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.