Kuvaus

BAFTAn voittaja kategoriassa: Paras elokuva. On aika raastava ja taiteellinen. Käsittääkseni on MUST ainakin lesboelokuvien ystäville ja taiteellisesta raasteesta ymmärtäville..

Myyntikappale on harvinaisempi hollanti-versio, kieli englanti. Tekstit ranskaksi ja hollanniksi. Quality film collection

Brittidraama Rakkauteni kesä (My Summer of Love, 2004) kertoo kahden teinitytön ystävyydestä romanssiksi syventyvästä suhteesta. Mona (Nathalie Press) on kiukkuinen älykkö, joka kaipaa sisältöä elämäänsä. Hemmoteltu ja hyviä kouluja käynyt kyyninen Tamsin (Emily Blunt) tulee rikkaasta perheestä.

"Rakkauteni" kesä oli elokuva, jonka nimi sai minut varpailleen. Odotettavissa oli supersiirappinen romanttinen draama, jossa kaksi teinityttöä rakastuu ja viettää ikimuistoisen kesän yhdessä. Kun sitten elokuvan katsastin, oli se aivan muuta kuin odotin.

Kitkerä kasvutarina kertoo Monasta ja Tamsinista, kahdesta nuoresta tytöstä, joiden elämiä varjostavat jos minkälaiset ongelmat. Monan veli on entinen pikkurikollinen, joka Jumalan löydettyään on perustanut pubinsa tilalle Herran huoneen. Rikkaampaan perheeseen kuuluva Tamsin taas itkeskelee kuolleen isosiskonsa perään ja halveksii isäänsä, joka toisinaan käy "pitämässä hauskaa" sihteerikönsä kanssa. Kesän aikana nämä kovin erilaiset tyttäret rakastuvat toisiinsa, mutta Mona saa pian huomata, ettei kaikki olekaan aivan niin kuin Tamsin on hänelle väittänyt.

Omalla tavallaan "Rakkauteni kesä" oli positiivisella tavalla yllättävä. Se eroaa muista saman tyyppisistä draamaleffoista sillä, että loppuratkaisu on vähintäänkin erikoinen ja kaikin puolin katkera. Itseäni jäi kuitenkin harmittamaan kovasti se, että lopetus töytäistään katsojan eteen turhan nopeasti.


 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 10 h 35 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 48 vrk 10 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.