Kuvaus

N
Kun näemme uudelleen, tiedät mitä se merkitsee

En voi kieltää, etteivätkö ennakkoluuloni olisi olleet kohtuullisen suuret kun mulkoilin N-yhtyeen promopakettia. Pelkkä yhtyeen nimi sai jo ennakkoluulot heräämään ja asioita pahentaakseen olivat penteleet vielä valinneet ilmaisukielekseen suomen, jonka suurin ystävä ainakaan minä en ole. Annetaan kuitenkin musiikin puhua puolestaan.

N ottaa vaikutteensa melkoisen laajalta skaalalta, mutta homma pysyy kuitenkin hienosti kasassa. Metallia, rockia, punkkia ja monemoista muuta sekoittava N tuo mieleen moniakin alternative-orkestereita niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Monien vaihtoehtoista meteliä pitävien orkesterien tavoin N ei kuitenkaan temmo ja riuhdo vimmatusti vaan pyrkii pitämään kappaleensa ainakin melko kompakteina ja helposti lähestyttävinä pyrkimyksissään kuitenkin vain osittain onnistuen.

Yhtyeen monipuolisuus tuntuu välillä lipsahtavan silkaksi linjattomuudeksi. Langat pysyvät kuitenkin tyydyttävän hyvin käsissä eikä orkesteri toistu tarpomaan jo kerran poljetuilla poluilla. Kunhan N saa pakettinsa kompaktimmaksi saattaa se seuraavilla äänitteillään hätyytellä jo huomattavasti parempia pistesijoja.


ajatuksia tiellä
melkein täällä
pakenija
se aika elämästä
iltapäiväännukkuja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 81 vrk 19 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 81 vrk 19 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.