Kuvaus

Mario Party 2 on Hudson Softin kehittämä ja Nintendon joulukuussa 1999 Nintendo 64:lle julkaisema Mario Party -pelisarjan toinen peli. Peli julkaistiin myös Wiin Virtual Console -ohjelman lataamoon vuonna 2010.

Pelaaja voi saada tässä pelissä avusteita kolmella eri tavalla: ostamalla, voittamalla tai varastamalla. Avuste-esineisiin kuuluvat muun muassa sienet, luurankoavaimet ja aarrearkut. Punainen sieni antaa pelaajan heittää noppaa kahdesti peräkkäin ja liikkua noppien summan verran. Jos hahmo saa molemmilla heitoilla saman numeron, hän saa palkkioksi kymmenen kolikkoa. Pelaajan käyttäessään kultaista sientä pelaaja saa palkinnoksi 20 kolikkoa, jos pelaaja heittää kolmella heitolla samat numerot.

Pelilaudoille on tullut uudenlaisia rakennuksia: avustekauppa ja Koopa-pankki, Avustekaupan myötä peliin tuli lukuisia avusteita, joita ovat muun muassa punainen ja kultainen sieni. Kaikkien lautojen nimet päättyvät land-nimellä kuten Western Land ja Mystery Land. Toisin kuin edeltäjässä, voittaja julistetaan kohtauksen aikana jossa voittaja päihittää Bowserin. Baby Bowser näyttäytyy pelissä ja tekee jekkuja: ryöstää jokaiselta tähdelliseen ruutuun joutuvalta pelaajalta viisi kolikkoa. Joillakin kerroilla hän antaa palkkioksi viisi kolikkoa. Boo ottaa pelissä, edeltäjän tapaan, pelaajilta kolikoita tai tähtiä. Tällä kertaa hän voi ryöstää kaksi kertaa enemmän kolikoita. Ensimmäisessä pelissä kaikki kahdeksan pelilautaa sisälsivät Koopan antamat kymmenen kolikkoa kaikille pelaajille (viidennen erän jälkeen pelaajille annettaan 20 kolikkoa), mutta Mario Party 2:ssa kyseinen ominaisuus on poistettu.

Mario Party 2 sisältää myös uusia ruutuja: edeltäjästä tutut yhden pelaajan minipeli -ruutujen ja sieniruutujen tilalla on battle-, avuste- ja pankkiruudut. Avusteruudut aktivoivat minipelin erikoisuuden laudalle, joka antaa tilaisuuden saada avuste. Battle-ruutuun joutuessa pääsee pelaamaan Battle-minipelejä, joissa hahmoilta arvotaan tietty määrä kolikoita (yleensä 40). Voittaja saa suuren osan kolikoista. Pankkiruutu antaa siihen joutuvalle pelaajalle muiden pelaajien kolikot, sillä yksi pelaaja joutuu aina antamaan viisi kolikkoa, (1–4 kolikkoa jos heillä on vähemmän kuin viisi kolikkoa), ohittaessaan ruudun.

Mario Party 2:ssa on 43 uutta minipeliä ja loput minipelit on otettu edeltäjästä. Tässä pelissä on myös kolme uutta minipelityyppiä: battle-, avuste- ja kaksintaisteluminipelit. Toisin kuin edeltäjässä, pelaajat eivät menetä kolikoita hävitessään minipelin. Peli sisältää samat valittavat erämäärät kuin Mario Party (20, 25 ja 50 erää).

 

Mario Party 2 sisältää yhteensä 65 minipeliä. Ne ovat luokiteltu neljään eri luokkaan: nelinpeli, 1 vs. 3, 2 vs. 2 ja Battle. Minipelin tyyppi valitaan sen mukaan minkälaisiin ruutuihin hahmot päätyvät: Jos kaikki neljä hahmoa seisovat samanlaisissa ruuduissa, (joko sininen tai punainen), alkaa nelinpeli. Jos kaksi hahmoa seisovat sinisessä ruudussa ja toiset kaksi hahmoa punaisessa ruudussa, alkaa 2 vs. 2 -peli. Jos yksi pelaaja seisoo sinisessä ruudussa ja loput punaisissa ruuduissa tai toisinpäin, alkaa 1 vs. 3 -peli. Jos hahmo päätyy Battle-ruutuun, alkaa kaksintaistelu. Jokaisella minipelillä on omat tavoitteensa. Esimerkiksi ”Mecha Marathon” -pelin tavoitteena on saada lelu lentämään mahdollisimman pitkälle

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 17 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 10 vrk 17 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.