Kuvaus

Tässä tarjolla naisten kevyet kävelykengät, joiden koko on 38. Kengät ovat olleet edesmenneen äitini jäämistössä ja komerossa noin viisi vuotta, ne ovat vähän käytetyt, erinomaisessa kunnossa. Valmistaja on Kengät Varjotie.fi (ei ole enää toiminnassa). Sisäpohjassa lukee, että kengät ovat nahkaa sekä päältä että sisältä. Pohja on synteettistä ainetta eikä niissä ole mitään kulumaa

Maksu toimituskuluineen (matkahuoltopakettina 6,85 euroa) tilille, ja paketti lähtee pikaisesti matkaan. Noutokin käy erikseen sovittavana ajankohtana Tuusulasta Hyrylän keskustasta.

Katso muutkin myyntikohteeni, miesten paitoja, puseroita ja solmioita, naisten sekä nuorten vaatteita, käsi- ym. laukkuja, asusteita, huiveja, nahkavöitä, miesten ja naisten kenkiä, kodin käyttöesineitä, koriste-esineitä, tauluja, mattoja, värillistä lasia, kirkasta lasia, keramiikkaa, kupariesineitä, erilaisia keräilykohteita, säilöntäastioita, kaulakoruja, pitsi- ym. pöytäliinoja ja pienten lasten erilaisia rakennuspalikoita. Yhdistelen postituksia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Sulkeutuu 4 vrk 17 h 21 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5 € Sulkeutuu 4 vrk 17 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.