Kuvaus

Nalle Puh kirjoja 2 kpl, uudenver.

Molemmat kirjat kertaalleen siististi luettu ja kirjahyllyssä säilytetty.

Mitä kuuluu kesään? (Puhin miettimispaikka sarja)

Kaunis kesäpäivä on houkutellut Nalle Puhin ystävineen eväsretkelle, mutta joukko kutsumattomia vieraita uhkaa pilata iloisen lounastuokion... 

Puhin miettimispaikka -sarjassa tutustutaan lasten mieltä askarruttaviin pulmiin. Sarjan kolmannessa osassa selviää, mitä hyötyä hyönteisistä on ja mitä kasvit tarvitsevat kasvaakseen. Tarinoiden lopussa on myös tehtävä aikuisen ja lapsen yhteiseksi iloksi. 

Nalle Puhin ystävät 

Nalle Puh on hyväsydäminen satukarhu, jonka elämässä on kaksi tärkeää asiaa: hunaja ja ystävät. Kaikki Puhin ystävät ovat luonteeltaan erilaisia, mutta Puolen hehtaarin metsässä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Kirjaan on koottu kahdeksan sarjakuvatarinaa, joiden pääosissa seikkailevat Nalle Puhin parhaat ystävät: Nasu, Tiikeri, Ihaa, Kani, Pöllö, Kengu, Ruu ja Masa Myyrä. Sivuja 56.

Kannattaa katsoa muutkin kohteeni! Kaappien SIIVOUS käynnissä, joten myynnissä / myyntiin tulossa yhden tytön sekä äidin ihanuuksia, leluja, kirjoja ja astioita. Yhdistelen postikuluja. Kohteen toimituskuluihin merkitsen toimituksen halvimman mahdollisen toimitustavan mukaan. Toimitan toki muullakin tavalla, mikäli ostaja niin toivoo, muuta tällöin varmistathan aina toimituskulut myyjältä.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 18 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 9 vrk 18 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.