Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään kuvan ilmeisen harvinainen Napoleonin 200-vuotis syntymäpäivien kunniaksi tehty juliste kehystettynä. Julisteella jo ikää siis 55 vuotta. Julisteessa lukee 1769-1969 NAPOLÉON ja pikkupräntillä PEINTURE DE J.-L. DAVID (DÉTAIL) MUSÉE DE VERSAILLES.

Napoleonista harvemmin mitään vanhempia julisteita on myynnissä, joten tästä kerralla katseen vangitseva juliste yksityiskohdalla Jacques-Louis Davidin maalauksesta Napoleon ylittämässä Alppeja, joka myös nimellä 'Napoleon Sankt Bernhardin solassa' tunnetaan. Huomioithan, että valokuvissa kehyksen lasi heijastaa huoneessa olevia asioita lasin pintaan.

Julisteen yleisilme on tosi siisti, mutta jotain pientä kulumajälkeä on ympäri julisteen pintaa - katso esimerkkikuva suun alueesta. Omasta mielestä se tuo kivasti ajan patinaa julisteeseen, mutta keräilijä voi toki olla eri mieltä. Juliste on kehystetty suomalaisessa liikkeessä vuonna 1971, josta kehyksen takapuolella liikkeen leima. Kehys on melko kulunut, kunto selviää tarkemmin kuvista. Kehyksen ulkomitat ovat noin 67cm x 104,5cm. Takapuolella rautalanka jolla tämän saa seinälle ripustettua.

Kehyksien kanssa vain noutokaupat Helsingin Taka-Töölöstä, mutta voin poistaa julisteen varovasti kehyksistä ja lähettää sen rullattuna pahviputkessa Postin postipakettina. Hinta pysyy tällöin samana, sillä kehyksille en laske mitään arvoa.

Googlaamalla löysin vain pari hakutulosta tästä julisteesta, todella huonokuntoinen joka oli myyty 150 eurolla ja hyväkuntoinen joka oli myyty lähes 900 eurolla. Itse arvioisin julisteen kunnoksi 7,5/10. Suomessa kun ollaan ja markkinat on pienet niin laitetaan hintapyynnöksi 100 euroa.

Tästä linkistä löytyi jonkinasteista tietoa julisteesta, tiedä sitten pitääkö miten paikkansa:
https://www.etsy.com/fi-en/listing/466793164/incredibly-rare-french-governments-200th?show_sold_out_detail=1&ref=nla_listing_details

Noudettaessa maksu käteisellä tai Mobilepayllä. Postitettaessa rullalla pahviputkessa maksu tietenkin etukäteen tilille.

Hakusanoja: Napoleon Napoléon Bonaparte Versailles juliste taidejuliste poster art poster artposter taidemaalaus maalaus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


100 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2024 16:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.