Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nefertiti Malaty - Miika Tenkula - Melankolian Mestari 

Sentenced -yhtye nousi Muhokselta maailmanmaineeseen vuosituhannen vaihteessa mutta hajosi suosionsa huipulla vuonna 2005. Soolokitaristi ja säveltäjä Miika Tenkulan elämään jäi tyhjiö, jota oli vaikea täyttää. Hänen viimeisiä vuosiaan synkensivät päihdeongelman paheneminen ja kamppailu perinnöllisen sydänsairauden kanssa. Hän kuoli sydänkohtaukseen vain neljä vuotta myöhemmin vuonna 2009.

Maaliskuussa 2024 julkaistava Miika Tenkulan elämäkerta Melankolian mestari kertoo kitaristin traagisen tarinan lapsuudesta aina ennenaikaiseen kuolemaan saakka. Kirjaa on toivottu pitkään, sillä vielä vuosikymmenten jälkeenkin Sentenced nauttii fanien intohimoista arvostusta, ja Miika Tenkulan maine virtuoosimaisena kitaristina kasvaa entisestään.

Melankolian mestari – Miika Tenkula -kirjan kirjoittaja Nefertiti Malaty on tehnyt kirjan yhteistyössä Sentenced-yhtyeen jäsenten ja Miika Tenkulan perheen kanssa. Malaty on koulutukseltaan psykologi ja psykoterapeutti.

Omasta mielestäni tämä on myös paras koko Sentenced yhtyeestä kertova kirja. Uskon että olet samaa mieltä luettuasi kirjan.

LIKE 2024
Kovakantinen
313 sivua (8 sivua värikuvia)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


43 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.3.2024 16:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.