Kuvaus

Ari Haasio - Netin pimeä puoli

SKS 2013

156 sivua, pehmeäkantinen

Kirjokansi 11

Nettiriippuvuus, pedofiilit, nettihuijaukset ja tietomurrot ? kuinka internetin paljon puhuttuihin vaaroihin tulisi suhtautua? Osa verkon käyttäjistä luottaa nettipalveluihin turhankin sinisilmäisesti, osa taas pelkää nettirikoksia lähes neuroottisesti. Harvalla on tarkkaa tietoa verkon todellisista vaaroista ja siitä, kuinka ne voi välttää.

Netin pimeä puoli kertoo internetin lieveilmiöistä kaunistelematta ja liioittelematta. Teos antaa havainnollisia esimerkkejä verkkorikollisten toimintatavoista, chattien lieveilmiöistä, sosiaalisen median sudenkuopista, nettiriippuvuuden eri muodoista, vihapuheesta ja kiusaamisesta. Teos tarjoaa myös käytännön vinkkejä riskien hallintaan. Mistä tunnistaa huijauksen? Kuinka lapsia voi suojella netin vaaroilta? Milloin on syytä epäillä, että on joutunut verkkorikollisten uhriksi? Teoksen kirjoittaja on paneutunut verkon arkitodellisuuteen tutkivan journalismin ja osallistuvan havainnoinnin keinoin sekä haastatellut verkon lieveilmiöiden parissa työskenteleviä henkilöitä.

YTL, FM Ari Haasio on kirjoittanut lukuisia internetiä käsitteleviä tietokirjoja. Hän työskentelee Seinäjoen ammattikorkeakoulussa yliopettajana. Internetissä hän on roikkunut jo yli 20 vuotta.

 

 

Asiasanat: Internet tietoverkot sosiaalinen-media verkkopalvelut käyttö haitat riskit nettiriippuvuus pelihimo tietoturva hakkerointi atk-rikokset Tietoliikenne Viestintätekniikka. Multimedia Intranet Ekstranet lapset lasten kasvatus mediakasvatus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 95 vrk 23 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 95 vrk 23 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.