Kuvaus

Kaksi vanhaa pinssi neulamerkkiä Mustan Meren satamakaupungista Odessa. Molemmat mainostavat vene laiva yhteyksiä yli Mustan Meren. Hieman saman tapaista kuin Suomen ja Ruotsin lautta yhteydet.    Laiva kulkivat silloin usein  Krim-niemelle, Sotsiin ja Turkkiin, matkustajia riitti. Koko on 47x35mm. Molemmissa on sana Odessa kyyrisillä kirjaimilla, liki jokainen suomalainen nyt tuntee edes venäjän kirjaimet ja laivan nimi, toinen purjelaiva " Toveri "  ja toinen matkustajalaiva Belarussia eli Valko Venäjä. Taakse oli painettu hinta 25 kopeekkaa ! Kiva muisto Neuvostoliitto sosialisti valtiosta, joka toimi yllättävän kauan, noin 60 vuotta 1918-1989, kun vertaa sitä vaikkapa Hakaristi Saksan elinkaareen, se oli lyhyt,  vain 12 vuotta.

A30SP805 Musta Meri ja Odessa merkkejä 2 kpl. noin 47 v vanhoja. Säilytä, hauska muisto menneestä ajasta,kaunis ihana Musta Meri. Musta Meri on myös rauhan meri, sinne ei vieraan valtion sotalaivoja sallita kun kääntymään. 

Saatu Alla ystävättäreltä kun hän oli lapsena  pitänyt syntymäkaupunkinsa  merkkejä ylpeänä. Nykyään kun Odessa on Ukraina nimisen valtion satamakaupunki ja Krim niemi palautettu takaisin Venäjälle oli Saksan lehdissä kirjoitus, kuinka Krim niemen uusi energialaitos toimii SIEMENS turbiineilla ja siitä ei pidetty   ;)   ....Alla rouvaa naurattaa Ukrainan  kieliriita, sanoi, että kaikki Odessassa puhuvat kirkasta helisevää venäjä. Hän oli asunut Ukrainassa liki koko ikänsä ja hän oli yli 40v muuttanut pois....hänen oma mielipide oli, että Ukraina on kaksi valtiota, maan länsiosassa asuu Puola ja Unkari henkisiä ja he haluavat olla osa "länttä" ja heitä kiinnostaa sosiaaliapu eniten, työttömiä on juuri heillä paljon.....kun taas maan itä-osassa on työn ahkeruus korkeassa arvossa ja he pitävät omana isänmaana "äiti Venäjää"....kaksi eri kulttuuria jakaa Ukrainaa..

Tässä välillä on Don Bass alue tullut tapetille ja lentokoneen ampuminen ohjuksilla, koska maan koko ilmatilaa ei suljettu, vaikka international säännöt niin vaaativat.  Valtio saa rahaa joka lennosta sen yli ja siksi olivat hiljaa...

Vuonna 2014 ulkovallat kaatoivat demokraattisen hallituksen ja kiivasluonteinen presidentti maanpakoon, puolue, joka vaaleissa sai 3% äänistä, anasti vallan. Nykyään on vaikea usko vaalituloksia, manipulointia tapahtuu. Tilanne tulehtui, koska neuvottelu taitoa ja haluja ei ollut...alkoi sota.

Kohde on Löbau, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Haluat paketin päälle myös puhelinnumerosi ja e-maili osoitteen, ehkäpä jopa IBAN koodin ?  Tätä en tee, sillä Keski-Euroopassa on niin paljon kaheleita, jotka keräävät e-maili osoitteita omiin hämärä-käyttöihin ja muukin tiedon jakaminen kaikille on naivia ja sinisilmäistä, maailma ei ole pelkkä Suomi. Paketin päälle tulee huutajan nimi ja osoite, ei muuta. Siinä muodossa kuin huutonettiin olet itse ilmoittanut. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 19 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 100 vrk 19 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.