Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Täysin uusi Clas Ohlsonin älypistorasia setti. Ovh. 21,99 e

Ostaja noutaa tai maksaa postikulut.

Nexa MYC-4 -settiin kuuluu 3 langatonta plug-in-tyyppistä älypistorasiaa ja kaukosäädin. Sytytä ja sammuta kodin lamput kaukosäätimellä. Liitä älypistorasia seinäpistorasiaan ja valaisimen pistoke älypistorasiaan.

Pienikokoinen
Nexa MYC-4 -älypistorasia on niin kompakti, että voit sen lisäksi käyttää edelleen myös kaksiosaisen seinäpistorasian toista pistorasiapaikkaa.

Älypistorasia, jossa pitkä kantama
Nexa-älypistorasian kaukosäätimellä on pitkä kantama. Signaalit kulkevat seinien läpi, ja niiden kantama on jopa 30 metriä. Näin voidaan tavoittaa muissa huoneissa ja joskus jopa muissa rakennuksissa olevat vastaanottimet.

Kauko-ohjaa muutakin kuin valoja
Pakkausen vastaanotin on Nexa MYCR-2300. Voit ostaa vastaanottimen myös erikseen, jos haluat hankkia niitä useamman (36-8461). Se kestää suuria tehoja, joten sitä voidaan käyttää muuhunkin kuin vain valaistukseen. Etäohjattava älypistorasia kestää jopa 2300 W:n tehon, joten voit kytkeä siihen esimerkiksi kahvinkeittimen tai pienen lämmittimen. Jokaiseen vastaanottimeen voi liittää korkeintaan 32 kaukosäädintä.

Kaukosäädin usealle vastaanottimelle
Kaukosäätimessä on 3 erillistä kanavaa, joita ohjataan erillisillä painikkeilla, ja yksi painike, jolla ohjataan kaikkia kanavia samanaikaisesti. Jos haluat hankkia lisää vastaaottimia, voit liittää rajoittamattoman määrän vastaanottimia kuhunkin kanavaan. Himmentävää Nexa-vastaanotinta voi ohjata myös kaukosäätimellä.

Älykäs koti helposti
Jos haluat ohjata useita pistorasioita, voit lisätä useita laitteita, joita voidaan ohjata samalla kaukosäätimellä. Tarjolla on myös laaja valikoima lisävarusteita useimpiin tarpeisiin, kuten ulkopistorasioita, himmentimiä ja monenlaisia kaukosäätimiä, kuten seinäkytkimiä, liiketunnistimia ja ajastimia. Yhdyskäytävän avulla voit hallita puhelimellasi kaikkea – myös älypistorasioita – kun olet poissa kotoa.

Yhteensopiva monien älykotijärjestelmien kanssa
Nexa MYC-4 on osa System Nexaa. Monet valmistajat käyttävät Nexan käyttämää 433 MHz:n taajuusaluetta, joten yhteensopivien lisävarusteiden löytäminen on helppoa.

Tietoa Nexa MYC-4 -älypistorasiasta
Helposti asennettava smart-plug seinäpistorasiaan.
Kestää jopa 2300 W pistorasiaa kohti.
Erittäin kompakti älypistorasia.
Kaukosäätimessä jopa 30 metrin kantama.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 12:03
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.