Tuote on myyty käyttäjälle KenyHe hintaan 155,90 €

Kuvaus

Myynnissä on seuraava paketti:

- Pelikonsoli (Funtastic Fire Orange). Mallinumero NUS-001 (EUR).
- AV-kaapeli
- Virtalähde
- 2kpl aitoja Nintendo 64-peliohjaimia. Väreinä Funtastic Fire Orange ja Funtastic Atomic Purple.

Tilasin pelikonsolin ja ohjaimet pari vuotta sitten eräältä ruotsalaiselta yritykseltä, mutta laitan paketin nyt myyntiin käytön vähäisyyden takia. Seuraavaksi pari sanaa pelikonsolin ja ohjainten kunnosta.

Testasin pelikonsolin 21.5.2024 ja se toimi moitteetta (pystyin testaamaan vain ykkös- ja kakkosportin, koska minulla ei ollut riittävästi peliohjaimia eikä testipeliä kaikkien neljän portin testaamiseen). Pelikonsolin kuoressa ei ole halkeamia, mutta siinä on jonkin verran pieniä naarmuja ja jälkiä, jotka eivät näy kun konsolia katsoo ns. normaalilta katseluetäisyydeltä. Kuvasin pahemmat vekit ja latasin kuvat tänne: https://ibb.co/album/LxsJsf (myös lisäkuvien ottaminen onnistuu). Sanoisin, että konsoli on ikäänsä nähden hyvässä kunnossa.

Tuo yritys, jolta ostin konsolin ja ohjaimet, kertoi kunnostaneensa peliohjaimet ja ne toimivat hyvin. Tatit ovat erityisen jämäköitä. Kannattaa huomiota, että Atomic Purple-ohjaimessa ei ole alkuperäistä harmaata tattia, vaan se on vaihdettu kirkkaaseen tattiin. Eli tuolla ohjaimella on vain käyttöarvo.

HUOM. kyseessä on vanha pelikonsoli, jonka liittäminen moderniin LCD-televisioon ei ole täysin ongelmatonta. Eli jos sinulla ei ole CRT-televisiota tai et tiedä mitä olet tekemässä, älä huuda tätä pakettia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
155,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.5.2024 21:07
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.