Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään huutokaupalla Nixon Regulus All Black rannekello.

Jos tarvitset kelloa kovaan toimintaan, työhön, harrastuksiin, niin tässä olisi. Nixonin ja USA:n erikoisjoukkojen yhdessä kehittämä työkalu.

Kello ostettu alun perin syksyllä 2021. Takuu ei enää voimassa. Toimii hienosti kaikin puolin niin kuin pitääkin. Kello jää itselleni tarpeettomaksi tuoreen G-Shock -hankinnan vuoksi, joten siksi myyn.

Käytön jälkiä on, mutta käyttöaikaan nähden varsin maltillisesti ja esim. lasikkeessa ei minkäänlaisia naarmuja, viiruja tai jälkiä.

Toimintoja on varsin riittävästi: kaksoisaika, kellonaika (12 tai 24 tuntia), päivä/päivämäärä, automaattinen kalenteri vuoteen 2099 asti, kaksoiskronografit 1/100 sekunnin tarkkuudella, jotka näkyvät kaikista tilanäytöistä, ajastin, 3 erillistä hälytystä, säädettävä LED-taustavalo, ja hiljainen tila.

Kellon mukana tulee boksi ja käyttöohje.

Lisätietoja ja parempia kuvia kellosta Nixonin sivulla https://www.nixon.com/products/regulus-all-black .

Kaupat kasvotusten tai toimitus Postilla. Jos menee postitukseen, niin ilmoituksen ohessa mainitut toimituskulut lisätään voittaneen huudon päälle ja kun hinta toimituskuluineen näkyy tilillä, paketti lähtee vastaanottajalle.

Onnea huutoihin!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
0 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.4.2024 22:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.