Kuvaus

Kuvan mukainen North 4200 Puolimaski + 4kpl filttereitä / Suodattimia. Maskissa pölyä, käytetty vuosi sitten viimeksi tasoite hionnassa.

Tuotetiedot:

4200 Half Mask -sarja on elastomeerisiä puolimaskeja, joissa on yksi hiukkassuodatin. Suodattimet eivät ole vasten kasvoja, joten ne pysyvät puhtaina pidempään. Kehtojousitus takaa turvallisen istuvuuden. Saatavana vakiomallissa ja verkkoseulalla hitsausta ja hiontaa varten. Hengityslaitekokoonpano, CFR-1-puolinaamari, yksi N95-suodatin.

"Pysäköinti" -toiminnolla varustettu kehtojousitus varmistaa, että naamio on kätevä ja valmis. Lateksivapaa. North CFR-1 -maskit ovat ihanteellisia pölyisissä ympäristöissä, jotka vaativat säännöllistä suodattimien vaihtoa. Hitsausversiossa on ruostumaton teräsverkko suojaamaan kipinöitä ja kuonaa. Sekä vakio- että hitsausversio toimitetaan N95-suodattimilla. R95-vaihtosuodattimia on saatavana myös käytettäväksi siellä, missä öljyä voi olla. Ylä- ja alapäät säätyvät yhdellä liikkeellä nopeaa ja helppoa puraamista varten. Hitsausversio sisältää verkkoseulan kipinöiden ja kuonan sieppaamiseksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 14 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 23 vrk 14 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.