Tuote on myyty käyttäjälle nutrise hintaan 1,90 €

Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd. Valoa vasten katsottaessa näkyy levyssä joitain hyvin hentoja hiusnaarmuja, joilla ei ole vaikutusta toimivuuteen. Tämä on kuitenkin hinnassa huomioituna.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Dumb & Dumber

Tämä on elokuva kahdesta taulapäästä joiden ÄO alittaa jopa heidän kengännumeronsa. Matkalla Aspeniin (Colorado) nämä kaksi kaverusta tekevät järjettömimpiä asioita mitä kuvitella saattaa. Esimerkiksi se juttu ketsuppipullolla... tai pieni undulaatti parka... tai kun toinen heistä päättää laittaa kielensä jäiseen pylvääseen tai kun... ei, se on aivan liian tyhmä juttu kerrottavaksi. Katso elokuva sen sijaan!

Ensiesitys vuosi
1994

Ohjaus
Peter Farrelly
Bobby Farrelly

Näyttelijät
Jim Carrey
Jeff Daniels
Teri Gatt
Lauren Holly
Karen Duffy

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2024 18:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.