Tuote on myyty käyttäjälle Wings1 hintaan 26,26 €

Kuvaus

Bravely Default -pelin tuottajat Square Enixillä tuovat meille uuden roolipelin, joka yhdistää 3D-grafiikan pikselitaiteeseen.

OCTOPATH TRAVELER on täysin uusi roolipeli Square Enixiltä ja se on Nintendo Switchin yksinoikeuspeli. Bravely Default -pelin tuottajat Square Enixillä tuovat meille uuden fantasiamaailman, joka herää henkiin yhdistämällä 3D-grafiikkaa, pikselitaidetta ja visuaalista magiaa, jota kehittäjät kutsuvat termillä ”HD-2D”.

Aloita matkasi yhdellä kahdeksasta päähenkilöstä, joilla jokaisella on erilaiset taustat, kyvyt ja tavoitteet. Mistä matkasi alkaa? Kenen kanssa teet yhteistyötä? Ja mihin menet seuraavaksi? Kaikki nämä asiat ovat sinun päätettävissä.

Jokaisella hahmolla on oma ”Path Action”, jota voidaan käyttää tietyllä tavalla, kun kohtaat toisen hahmon. Esimerkiksi soturi Olberic voi haastaa lähes kenet tahansa kohtaamansa hahmon kaksintaisteluun. Tällaisella kaksintaistelulla hän pystyy paljastamaan väärintekijän ja saattamaan hänet oikeuden eteen tai pakottaa jonkun väistämään tieltään.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
26,26 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.5.2024 13:25
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.