Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Suomitekstit löytyy kaikista.

Black Past
Ullakolta löytyy vanha peili, ja Tommy (Olaf Ittenbach) laittaa sen esille. Teini-ikäisen pojan ja hänen läheistensä kauhuksi peilin sisällä asustaa verenhimoinen demoni, joka repii, raastaa ja raatelee kaiken mahdollisen liikkuvan ja elollisen. Järkyttävä peto jättää jälkeensä vain tunnistamattomaksi silvottua veristä mössöä…

Olaf Ittenbachin ensimmäinen elokuva on ansainnut kulttimaineensa ja paikkansa yhtenä villeimmistä splatterfilmeistä. Black Past on gorea kauheimmillaan!

The Burning Moon
Olaf Ittenbachin esittämä kapinallinen Peter painii teini-iän ongelmien kanssa, ja kun hän joutuu pikkusiskonsa lapsenvahdiksi päättää hän iltasatuina kertoa kunnon kauhutarinat.

Ensimmäisen iltakauhun lähtökohdat ovat romanttiset. Nuori neito kohtaa Sen Oikean, tai näin hän ainakin luulee… Rakkaus rapisee kun psykopaatti paljastaa todelliset fantasiansa.

Toisen tarinan kulissit ovat kunnossa ja kovin puhtoiset - ensi alkuun. Jumalaa päivisin palveleva hengenmies ruokkii öisin murhanhimoaan kiduttamalla naisia. Helvetilliseen päätökseen etenevä gore ei jätä ketään kylmäksi. The Burning Moon -elokuvan on ohjannut yksi splatterleffojen maineikkaimmista mestareista, Olaf Ittenbach!

PREMUTOS: LORD OF THE LIVING DEAD
Premutos lankesi enkeleistä ensimmäisenä, jo ennen Luciferia, ja hänen tavoitteenaan on sekä kuolleiden että elävien hallitseminen. Pyhän kirjoituksen mukaan Premutoksen hirviömäisen pojan on valmisteltava isälleen tie julmaksi kaikkivaltiaaksi.

Saksassa vietetään nuoren Mathiaksen (Olaf Ittenbach) isän syntymäpäiviä. Juhlapäivä muuttaa luonnettaan, kun perheen puutarhasta löytynyt vanha kirja ja mystinen juoma päätyvät Mathiaksen varomattomiin käsiin. Premutoksen poika palaakin läsnäolijoiden järkytykseksi jälleen eloon ja aikoo tuoda zombie-armeijansa kanssa Premutoksen, langenneen enkeli-isänsä, takaisin! Mathiaksen maallisemmalla isällä voi tosin olla tähän jotain sanomista…

Burning Moon hollantijulkaisu, muut nordicjulkaisuja.

Another World Entertainment
Awe

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.4.2024 16:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
3.4. klo 12:01

Myytkö leffoja erikseen?

3.4. klo 15:06

Hei, pakettina myynnissä toistaiseksi.