Kuvaus

Olli Joki "Savumerkki" öljyväri kankaalle mitat kehysten päältä korkeus n.65cm leveys n.65cm kuva-ala n.58,5x58,5cm, uudet kehykset

Olli Joki (s. 1943 Hämeenlinna) on suomalainen taidemaalari. Joki on opiskellut Taideteollisessa korkeakoulussa vuosina 1963-1966. Hänellä on ateljee Tampereen TampellArtissa ja Espanjan Fuengirolassa.

Olli Joen maalaukset ovat esittäviä ja värikkäitä. Tavallisesti ne ovat myös kevyen impressionistisesti tai ekspressionistisesti sävyttyneitä. Monesti niissä on suuria väripintoja ja pieniä hahmoja. Aiheena on usein tanssi, musiikki ja soittimet, hevoset tai pyöräily. Kooltaan maalaukset ovat pienehköjä tai keskikokoisia.

Olli Joen maalauksissa on nähty toistuvan kolme teemaa. Lämpimän ruskeiden Välimeren maisemien ohella on naisfiguureja, jotka ovat usein kohtalokkaan punaisia värimaailmaltaan. Kolmantena ovat sinisävyiset surrealistiset fantasiateokset, joissa on yksisarvisia ja planeettoja.

Olli Joki äänestettiin Taloustaito-lehden äänestyksessä vuonna 2009 Suomen rakkaimpien nykytaiteilijoiden joukkoon, 16. sijalle.  Joki on pitänyt suuren määrän näyttelyjä taidegallerioissa Suomessa ja ulkomailla 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 94 vrk 7 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 600 € Sulkeutuu 94 vrk 7 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.