Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

The Hangover Pack, jossa kolme elokuvaa. Uusi, avaamaton, vielä kaupan muoveissa.
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi

Out Of Time [2003]
Matt Lee Whitlock (Denzel Washington) toimii poliisipäällikkönä pienessä floridalaisessa kaupungissa Banyan Keyssä. Työtä pelkäämätön kaveri, joka hoitaa hommansa hyvin on kaupungissaan arvostettu ja pidetty mies.
Mutta kun Banyan Keytä shokeeraa järkyttävä kaksoismurha, jota Matt alkaa tutkia, hänen oma maailmansa alkaa järkkyä. Kun murhan yksityiskohdat alkavat paljastua, kaikki todisteet viittaavat Mattiin. Kun murhan tutkimukset ovat täydessä käynnissä, Matt joutuu taistelemaan aikaa vastaan. Hänen on ratkaistava murha ennen kuin muut huomaavat, että Matt itse on saatu vaikuttamaan syylliseltä. Hänen täytyy pysytellä muutama askel poliisikollegoidensa edellä, jotta hän saisi puhdistettua oman maineensa ja selvitettyä järkyttävän rikoksen.
Totuus näyttäisi olevan Mattin puolella, mutta aika ei…

Way Of The Gun - Tuhon Tiellä [2000]
Parker ja Longbaugh, kaksi väkivaltaista taparikollista tekee elämänsä keikan: he kidnappaavat raskaana olevan sijaisäidin, joka odottaa lasta rikkaalle gangsteripariskunnalle. Kidnappaajien esittäessä lunnasvaatimuksensa he saavat tappajat peräänsä. Kidnappaajat pakenevat Meksikoon, mutta eivät voi välttää takaa-ajajia.

Shaolin Soccer [2001]
Shaolin on pyhä taito, jota harjoitettiin läpi aikakausien; se tuli tuntea ja osata sydämen perukoissa asti. Shaolin Soccerissa se on paljon muutakin kuin vain elämänfilosofia kuudelle nuorelle uskovaiselle. Se on kokonainen elämäntapa. Mutta maailman alati muuttuessa heidän ympärillään kunniasta ja itsehillinnästä tulee unohdettuja arvoja ja nuoret eksyvät polulta, kaikki paitsi yksi uskollinen seuraaja, Sing (Stephen Chow). Entisen jalkapallotähden avulla hän kerää kokoon vanhat, rapakunnossa ja tuuliajolla olevat ystävänsä ja värvää tiimiin nuoren naisen, jolla on uskomattomia kung fu taitoja. Yhdessä he aikovat tuoda Shaolinin muinaisen mahdin osaksi modernia jalkapalloa ja matkan varrella he saattavat hyvinkin viedä maailman suosituimman urheilulajin aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.4.2024 19:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.