Kuvaus

Oy G. W. Sohlberg Ab (GWS) läänien vaakunat/Suomi Finland - neulavati 50-luvulta.  Klikkaa kuva isommaksi, tuote myydään kuvan mukaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa.

Valmistaja: Oy G. W. Sohlberg Ab (GWS)  / Finland
Materiaali: pelti
Tuotannossa: 50 - luvulla
Neulavadin koko: korkeus: 10 mm, halkaisija 100 mm ja paino: 20 g

Usein luullaan, että tämä on tuhkakuppi, mutta todellisuudessa se on neulavati.  Vadissa kaikkien Suomen tuolloistan kymmenen läänin (läänejä oli kymmenen vuosina 1947-1960) vaakunat: Turun ja Porin lääni, Uudenmaan lääni, Oulun lääni, Mikkelin lääni, Vaasan lääni, Kuopion lääni, Kymen lääni, Hämeen lääni, Ahvenanmaan lääni ja Lapin lääni.

Oy G. W. Sohlberg Ab (GWS) on vuonna 1876 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka valmisti pelti- ja muovipakkauksia sekä metallisia teollisuus- ja myymäläkalusteita.  Gabriel Wilhelm Sohlberg oli suomalainen läkkiseppä, jonka 1876 perustamasta peltisepänverstaasta sai alkunsa monialayritys Oy G. W. Sohlberg Ab. Verstas sijaitsi Ullanlinnan kaupunginosassa Jääkärinkatu 4:ssä ja oma myymälä Aleksanterinkatu 50:ssä. Tehdas toimi sittemmin osoitteessa Vuorimiehenkatu 29. Yritys teki kesäisin peltikattoja ja talvisin muun muassa pönttöuunien kuoria ja maitopystöjä eli -tonkkia.  Tehtaaseen hankittiin vahva puristin maitotonkkien tekoon ja peltirasioiden valmistusta varten tuotantolinja, johon kuului myös väripainokone. Peltipakkauksista tulikin yhtiön päätuote aina 1990-luvulle saakka.

Maksutapa; huuto suoraan tililleni + 4,00 € lähetyskuluihin tilisiirtona/Mobilepay, noutaessa myös käteisellä. Huom! En toimita postiennakolla.




















Hakusanat; vanha vintage nostalgia nostaginen kotimainen perheyhtiö tehdas metalli pelti suomi suomalainen kotimainen neuloa ommella 50-luku 50's peltinen neulavati tuhkakuppi lääni läänit vaakuna vaakuna 1947-1960 historia keräily harvinainen 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 25 vrk 2 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 25 vrk 2 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.