Kuvaus

Sinivalkoisen äänen legenda 1945—1976

"Työ on tehtävä niin hyvin kuin sen pystyy tekemään! Toiset tekevät parempia juttuja kuin toiset, mutta jokaisella pitäisi joka hetki, radio-ohjelmaa luodessaan, olla pyrkimys parhaimpaan mahdolliseen. Sen minä jättäisin perinnöksi jokaiselle nuorelle selostajalle."

Näin sanoi legendaarinen Pekka Tiilikainen, pääselostaja. Koko kansan Pekka oli suuri persoona. Hän oli Suomen kansan viihdyttäjä — joskus kiihottajakin. Hän vangitsi radiokuuntelijat vastaanottimiensa ääreen yli 30 vuoden ajan.

Paavo Noponen oli Tiilikaisen monivuotinen selostajatoveri ja ystävä. Sinivalkoisen selostajakaksikon yhteistyö alkoi heinäkuussa 1957 ja kesti Pekka Tiilikaisen eläkkeelle siirtymiseen vuoteen 1911 saakka. Tässä odotetussa jatko-osassa Paavo Noponen kirjoittaa värikkäästi, hauskasti ja ennen kaikkea tunteella Pekka Tiilikaisen ainutlaatuisesta urasta vuodesta 1945 vuoteen 1976."  [takakansi]

Gummerus 1987, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa; blanco ensilehti on poistettu ja nimiösivua edeltävälle sivulle kirjoitettu lyhyt omiste. Kansipaperissa kulumaa on jonkin verran.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 57 vrk 13 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 57 vrk 13 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.