Tuote on myyty käyttäjälle edvardm hintaan 30 €

Kuvaus

Pajtim Statovcin kolme kirjaa. Kaikki ovat uusia.

Bolla on kirjailijan signeeraama

Kissani Jugoslavia

Otava 2020 Pokkari

Lahjakkaan nuoren kirjoittajan maaginen esikoisromaani juuriltaan revitystä perheestä, mahdottomasta rakkaudesta, kuolemanpelosta ja kauniista kissasta.

Bolla

Otava 2019 Kovakansi

1.painos

Vuoden 2019 kaunokirjallisuuden Finlandia-voittajan signeeraama.

Arsimilla on vaimo, mutta kun hän tapaa Pristinan yliopistolla lääketiedettä opiskelevan Milosin, hän ei voi kuin ottaa tavaransa ja seurata. Heidän välilleen syttyy kiihkeä suhde, joka jatkuu, kunnes sota ajaa Arsimin perheineen maanpakoon. Kun Arsim vuosia myöhemmin palaa yksin sodan runnomaan Pristinaan, alkaa epätoivoinen etsintä. Mitä Milosille, ja mitä heille, oikein tapahtui?

Yhtä aikaa ajaton ja ajankohtainen teos häikäisee kiihkeydellään, fyysisyydellään sekä huimaavalla kielellisellä kauneudellaan. Samalla se on armoton avioliittokuvaus sekä hurja kertomus ihmisestä oikeuskoneiston hampaissa.

Tiranan sydän

Otava 2019 Pokkari

Olen yrittänyt työntää häntä loitommas, ulos ikkunasta niin kuin aaveen, sillä pelkään häntä vaikka hän ei ole täällä enää, ei ole ollut kohta vuosikymmeneen, pelkään sitä miten pidän häntä elossa.Palkitun nuoren kirjailijan pakahduttava romaani albanialaisnuorukaisen matkasta Euroopan ja ihmisen laidalta toiselle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.3.2024 15:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.