Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

LUE ALLA ANNETUT OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN HUUTOASI. Pahoittelut kasvaneista kuljetuskuluista. Tämä johtuu hallituksesta. Vastineeksi saat aina huolellisesti pakatun tuotteen jota voit myös seurata kohteen ilmoitussivulta.

 

 

Elokuvapaketti nro 14

 

Paketin elokuvat:

 

Thriller Collection SUOMI DVD BOKSI:

Taking Lives (engl. Taking Lives) on vuonna 2004 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalais-kanadalainen psykologinen jännityselokuva, jonka ohjasi D. J. Caruso. Elokuvan pääosissa ovat Angelina Jolie ja Ethan Hawke. Taking Lives perustuu löyhästi Michael Pyen romaaniin Taking Lives (1999), jonka pohjalta Jon Bokenkamp laati käsikirjoituksen. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 16. maaliskuuta 2004.

 

Menneisyyden ote (engl. Mystic River) on vuonna 2003 ensi-iltansa saanut Clint Eastwoodin ohjaama draamaelokuva, jonka pääosissa ovat Sean Penn, Tim Robbins ja Kevin Bacon. Se perustuu Dennis Lehanen samannimiseen romaaniin, jonka on sovittanut käsikirjoitukseksi Brian Helgeland.

Elokuva oli ehdokkaana kuudessa Oscar-palkintokategoriassa vuonna 2004: paras elokuva, paras ohjaus, miespääosa (Penn), miessivuosa (Robbins), naissivuosa (Marcia Gay Harden) sekä sovitettu käsikirjoitus, joista Penn ja Robbins voittivat omat kategoriansa. Lisäksi he voittivat muun muassa Golden Globen roolisuorituksistaan.

Elokuva alkaa kertomuksella kolmesta nuorukaisesta Bostonissa: Jimmy (Penn), Dave (Robbins) ja Sean (Bacon). He olivat kymmenvuotiaita, kun Dave kidnapataan kesken pihaleikkien. Dave vangitaan neljäksi päiväksi. Vuosikymmeniä myöhemmin kolmikko on kasvanut ja kaikki asuvat edelleen Bostonissa. Jimmyn 19-vuotias tytär murhataan ja Dave joutuu epäilyksen alaiseksi. Rikosta tutkii Sean, josta on tullut poliisi.

 

Täydellinen murha on vuonna 1998 ensi-iltansa saanut jännitys/trilleri -elokuva. Se on uudelleenfilmatisointi Alfred Hitchcockin vuoden 1954 elokuvasta Täydellinen rikos. Elokuvan pääosia näyttelevät Michael Douglas, Viggo Mortensen ja Gwyneth Paltrow.

Viggo Mortensen on myös oikeasti taidemaalari ja jotkut elokuvassa käytettävistä Davidin maalauksista ovat hänen omiaan.

 

Fjällbackan murhat SUOMI DVD

Oikeus ja kohtuus SARJA kausi 2 jaksot 14-24 SUOMI DVD

The Last Border Viimeisellä rajalla SUOMI DVD Mika Kaurismäki LEVYKOTELON PÄÄLTÄ PUUTTUU SLIIVI

187 NORDIC DVD SUOMITEKSTIT Samuel L. Jackson

Kaikki voittavat SUOMI DVD Nick Nolte Debra Winger Will Patton

Vangitut Prisoners SUOMI DVD Hugh Jackman Jake Gyllenhaal

Original sin Perisynti SUOMI DVD Antonio Banderas Angelina Jolie

Zebra Lounge SUOMI DVD Kristy Swanson Stephen Baldwin

 

Kuntokuvaus:

( tarkoittaa ensisijaisesti levyn kuntoa ). Joissain koteloissa voi olla pientä sanomista, mutta kansipaperit ovat kunnossa kaikissa myymissäni tuotteissa. Levy on vähintään hyväkuntoinen jos ei erikseen muuta mainita.

 

OIKEUS JA KOHTUUS KAUSI 2 DVD , yhdessä levyssä muutama pieni jälki .

The Last Border - Viimeisellä rajalla , levy erinomaisessa kunnossa. Pahvikotelossa on jonkin verran käytön jälkeä . Koska julkaisun selässä ei lue mitään , on oma veikkaukseni se , että tästä julkaisusta puuttuu päältä sliivi . Varma en tästä ole , mutta tämä tiedoksi jotta ostaja osaa asian ottaa huomioon ostopäätöstä tehdessään .

Original Sin , joitain hyvin hentoja naarmuja

Zebra Lounge , levyssä mielenkiintoinen pintakuvio ilmeisesti tehtaan jäljiltä

Vangitut , pari pientä naarmua . Vastikään katsottu, ei ongelmia

 

 

Tuotteet myydään sellaisina kuin ovat eikä niillä ole vaihto tai palautusoikeutta ilman erittäin pätevää syytä.

 

Maksuaikaa viisi arkipäivää. Jos maksua ei tuossa ajassa ole suoritettu, katson kaupan peruuntuneeksi ja tästä seuraa huutajalle negatiivinen palaute.

 

Tuote lähtee Matkahuollon Huutopakettina suorituksen näkyessä tililläni. Ostaessasi useamman tuotteen, maksat vain yhdet postimaksut. Jos ostostesi koko kasvaa suureksi, saattaa postimaksujen määrä jonkin verran nousta. OSTAESSASI USEAMMAN TUOTTEEN, OTA ENNEN MAKSAMISTA YHTEYS MYYJÄÄN SOPIAKSESI KULJETUSKULUISTA.

 

 

Katsothan muutkin myynnissä olevat tuotteeni. Vastaan lisäkysymyksiin mielelläni epäselvyyksien välttämiseksi.

 

 

Kiitos kiinnostuksestasi myyntikohteitani kohtaan -huutelemisiin! :)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.8.2022 10:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.