Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ  ISKUSSA oleva nidottu opus englannin hovin ystäville.

Sarah Goodall & Nicholas Monson: Palatsipäiväkirja  12 vuotta prinssi Charlesin hovikirjurina

"Prinssi Charlesin hovikirjuri päästää lukijan kurkistamaan salatun julkisivun taakse

Sarah Goodall saa paikan prinssi Charlesin hovikirjurina vuonna 1988. 12 vuoden aikana Charlesin avioliitto prinsessa Dianan kanssa hajoaa, Diana syöksyy kuolemaansa pariisilaisessa tunnelissa ja kansan vihaama Camilla Parker-Bowles astuu prinssin puolison paikalle.

Hovikirjurina Goodall pääsee näkemään palatsin arkielämää ja tutustuu kuninkaallisiin ihmisinä. Hän ystävystyy sympaattisen Charlesin kanssa, joka ruokkii omakätisesti kanoja Balmoralin tilalla ja jonka lempielokuva on Housut pois. Goodall näkee prinsessa Dianan palvotun hahmon takana piilevän sydämettömän naisen, jonka viehätysvoima ei kuitenkaan himmene edes karting-radalla kaahatessa. Iloluontoinen Goodall ei koskaan kieltäydy drinkistä, minkä vuoksi hänelle sattuu ja tapahtuu yhtenään. Goodall onnistuu selviytymään noloistakin tilanteista hyvän tuurinsa ja supliikkinsa avulla – kunnes eräänä päivänä mikään selitys ei enää auta.

”Kuvittele, että Bridget Jones olisi onnistunut päätymään kuningasperheen palvelukseen. Odotettavissa olisi protokollavirheitä, noloja munauksia ja sopimattomia suhteita – kaikki huuhdeltuna alas runsaalla chardonnaylla.” - Louisa Pearson, Scotland on Sunday

"Ei ihme, että mimmi sai lopulta potkut!" - Eve Hietamies, Apu"

Suomentanut Jelena Vallenius

2.painos

WS Bookwell Oy - Juva 2008

VOITTOHUUTO ja PK. 1,90e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
tai
Sulkeutuu 18 vrk 18 h 23 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 18 vrk 18 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.