Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Iso keko Commodore 64, Amiga, Vic-20 ym. tavaraa. Osa voi olla toimivia, mutta lähtökohtaisesti suurin osa vaatii korjausta tai varaosiksi. Monia ei vuosiin testattu. Lyhyt kuvaus sisällöstä:

Commodore 1541 levykeasema ollut aikaisemmin toimiva, mutta nyt hurraa. Lieneekö joku piiri liikahtanut, kannat hapettuneet tms. Ulkoisesti ihan hyväkuntoinen ja puhdistettu asema. Sisältä omaan silmään erittäin siisti. Ei tarkemmin tutkittu, paremmin asiaa tuntevalle.

Joystickeja jotka on kaikki vuosien varrella laitettu sivuun jonkin huoltotarpeen vuoksi. Voi puuttua imuppia tms. Kasettiasemista osa täydellisiä, osa puutteellisia. Yhteen oli merkattu, että hihnat olisi vaihdettu tällä vuosikymmenellä. Kuitenkin vähintään huoltoa vailla.

Amigan virtalähde ulkoisesti lähes uudenveroinen, mutta 5v linja 0v. Ei tutkittu tarkemmin. 1541-II virtalähde mitattu antavan oikeat voltit, eli mahdollisesti ihan toimiva. Lisäksi sekalaisia video tms. kaapeleita, koteloa, manuaali jne.

Kaikki tosiaan kuitenkin ilman toimintatakuita.

Katsohan myös muut ilmoitukseni mm. Commodore C64/Amiga, Sega Mega Drive, Nintendo NES, Playstation, Atari sekä retro PC-laitteet ja pelit.

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.3.2024 20:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.