Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään erittäin hieno Panasonic 65" TV. 4K UHD. Kolme ja puoli vuotta vanha (kuitti löytyy). Uusi TV tulee 8.3.2024. Kuvan laatu on hyvä. Ammattilainen kalibroinut telkkarin. Mustan taso parasta ilman OLEDia. Myös blooming on aika pientä. Kirkkaat hyvät värit. Hyvä kuva myös sivusta katsottuna. Sopii hyvin myös urheiluun. Liikkuva kuva toimii hyvin (lätkä, fudis, elokuvat yms.) toisin kuin ostamassani uudessa kalliissa Sonyssa (jonka jouduin palauttamaan ja seuraavaksi kokeilen LG:n uusinta mallia). Hyvin pidetty. Paino noin 27 kg. Hyvä jalka, joten mahtuu pienelle alustalle myös.Olen asentanut TV:n taakse myös led valot. Kuvassa taustavalona vihreä. Väriä voi vaihdella maun mukaan. Siihen on oma kaukosäädin. Kuulokkeet voi liittää televisioon bluetoothin kautta (tai johdolla). HDMI eARC 2.1 liitäntä. Ääni kulkee vahvistimeen. Saa tulla myös katsomaan ennen ostoa. Voi tulla noutamaan Turusta Skanssin alueelta. Maksu käteisellä tai MobilePayllä.

Linkistä saat tarkemmat tiedot.

 https://www.panasonic.com/fi/consumer/lopetetut-tuotteet/viera-tv/4k/tx-65gx830e.specs.html

Tämä voitti silloin parhaan TV:n palkinnon sarjassa ei Oled TV:t.


 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
370 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.3.2024 12:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
3.3. klo 0:36

Eli kyse oli siis tästä mallista:

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/867187/Sony-X90L-75-4K-LED-Google-TV?msclkid=0c81a04400e91e368ff5c5a7a7b70a30

3.3. klo 8:08

Huomenta! Juuri tämä malli. Siinä oli muitakin vikoja ja kun huolto ei sille mitään tehnyt, niin en sitä enää takaisin ottanut. nyt kokeilen LG:n C3 mallia seuraavaksi

3.3. klo 0:34

Kuulostaa melkeinpä liian paskalta ollakseen totta, vaikka ei toki sillä, että kokemustasi kyseenalastaisin. Mutta siitäkin huolimatta: WTF!? Ja sen kerran, kun kaltaisista lukee, niin huollon viesti (valmistajaan katsomatta) on lähes identtinen! Jeesus..

2.3. klo 4:00

Pakko kysyä, kun olen itsekin Sonya ajatellut (LED-taustavalaisulla, kun en kiinnipalamisen riskiä OLED'n osalta ota), että mikä ihme mätti mainitsemassasi kalliimmassa Sony-tv:ssä liiketoiston osalta? Muistatko tyyppimallia? Sonyt yleensä kärkikastia!

2.3. klo 10:01

Se oli X90L 75". Kuva oli hyvä vain 4K lähetyksissä. TV kanavat kuva surkea ja pienikin liike nyki. Varsinkin hiihdossa yms. Oli tosi iso pettymys. Mulla oli ennen Panasonicia Sony joka toimi hyvin. Se oli 2 viikkoa Sonyn huollossa ja vikaa ei löytynyt