Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Käyttämätön Panasonic Super Drive videonauhuri alkuperäisessä pakkauksessaan ja muoveissaan. Sisältää kaikki piuhat, ohjekirjoista kaukosäätimeen.

Tuotteen Kuvaus

NV-HV55 tarjoaa sinulle runsaan joukon mukavuusominaisuuksia, jotka ovat vertaansa vailla: Super Longplay, jonka avulla voit tallentaa jopa 12 tuntia yhdelle E240-kasetille, SQPB, jonka avulla voit myös toistaa S-VHS- ja S-VHS ET tallenteet hyvällä VHS-laadulla ja ulkoinen linkki, jonka avulla voit ohjelmoida tallennuksia satelliittivastaanottimen kautta. Toiminnot, kuten älykäs ajastin, automaattinen aseman tallennus, automaattinen kellonajan ja päivämäärän asetus, esitysnäkymä ja ohjelmoinnin vahvistus näytöllä, ovat käytännöllisiä. Quick Erase/Tape Refresh saa vanhat VHS-nauhat näyttämään uusilta. Super Ferrite -videopäitä käytetään nyt myös VHS HiFi -videonauhureissa ja ne parantavat merkittävästi kuvanlaatua.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


150 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.3.2024 7:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
27.4. klo 4:14

Hei, onko tämä VHS nauhuri edelleen myymättä olisin kiinnostunut siitä. Jos on myynnissä,onko mahdollista pudottaa hintaa ?

muokattu 1.5. klo 16:02

En käsitä miten poistetut ilmoitukset voivat roikkua huuto.netissä yhä näkyvillä. Tämä on myyty yli kuukausi sitten jo pyyntihinnalla muuta kautta.