Tuote on myyty käyttäjälle kenkubus hintaan 20 €

Kuvaus

Talotohtori- ja Kevät toi maalarin -kirjojen tekijän uusin teos johdattaa rakennusten ulkomaalauksen perinteisiin ja tekniikoihin tämän päivän rakentajan näkökulmasta. Perinteisten rakennus- ja kunnostustekniikoiden asiantuntija, arkkitehti Panu Kaila on jatkanut ulkomaalauksen tutkimista. Rakennusten ulkomaalauksen kehittymistä käsittelevän kysytyn Kevät toi maalarin -kirjan uusi jatko-osa Kesällä töitä teki maalari syventää ja laajentaa käsiteltyä aihepiiriä. Ensimmäinen teos painottui historiallisiin kehityslinjoihin, nyt julkaistava jatko-osa keskittyy nykytilanteeseen.

Kirjan sisältö jakautuu kahteen aihealueeseen, jotka käsittelevät pigmenttejä ja maalaustapoja. Edellisessä osassa käsitellyistä maalaustavoista annetaan perusteellisempaa tietoa ja lisäksi käsitellään myös 1950-luvun jälkeistä uudempaa kehitystä eli muovimaalien aikaa. Perinnemaaleista on mukana uusia ohjeita ja kokemuksia siitä, miten ne selviävät kilpailussa uusien puunsuoja-aineiden ja synteettisten maalien kanssa. Käytännön maalausohjeet on annettu nimenomaan tämän päivän näkökulmasta.

Kesämaalari on mielenkiintoista luettavaa kaikille historiallisesta rakennusperinteestä kiinnostuneille ja korvaamaton tiedonlähde rakentajalle ja remontoijalle, joka haluaa käyttää rakennuskohteessaan perinteisiä käsittelytekniikoita ja -aineita.

Kirja on runsaasti ja havainnollisesti kuvitettu ja kokonaan nelivärinen.

2. korjattu p.. 2012, Moreeni 539 s. Pehmytkantinen kirja kansineen on mielestäni vieläkin uudenveroinen

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.9.2018 13:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.