Tuote on myyty käyttäjälle Kultasuu77 hintaan 2 €

Kuvaus

Tammi 2014, nid., 612 s., selässä vähän lukutaitosta ja alussa entisen omistajajn nimu, kuitenkin kohtalaisen siiti pokkari.

Kiehtovaa jännitystä, mausteena kirjallisuutta ja historiaa

Sveitsiläinen klassisten kielten opettaja Raimund Gregorius tulee estäneeksi naista hyppäämästä sillalta. Tämä sattuma johdattaa Gregoriuksen portugalilaisen kirjailijan ja lääkärin Amadeu de Pradon maailmaan ja muuttaa hänen elämänsä.

Gregorius jättää taakseen uomiinsa asettuneen arkensa ja pölmistyneet kollegansa ja lähtee junamatkalle kohti Portugalia. Hänen on pakko saada tietää lisää kiehtovasta ja arvoituksellisesta kirjailijasta ja hänen elämänfilosofiastaan.Lissabonissa Gregorius tapaa kirjailijan tunteneita ihmisiä, ja tutustuu samalla diktatuurin ikeen alla eläneeseen maahan. Monien ihmisten toisistaan poikkeavat käsitykset kirjailijasta muodostuvat käänteentekeväksi Gregoriukselle itselleen. Matka Portugaliin muodostuu silmät avaavaksi matkaksi hänen omaan identiteettiinsä ja menneisyyteensä.Yöjuna Lissaboniin on jännittävä ja kiehtova retki ihmisen sielunmaisemaan. Se on psykologinen jännityskertomus kirjallisuuden ja historian maailmasta ja monisyinen kuva siitä, miten ihminen rakentaa identiteettinsä. Sattuma, kohtalo, voi muuttaa yhdessä hetkessä kaiken.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.4.2024 20:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.