Kuvaus

Pathfinder Wrath of the Righteous - Enhanced Edition - Steam key

Kyseessä on digitaalinen versio pelistä, joka tarjotaan Steam pelialustan kautta. Pelin lisenssikoodi on uusi ja käyttämättön ja koodi toimitetaan sähköpostitse.

Myyn pelin, koska omistan jo yhden kopion siitä.

Hinta pelikaupassa: 40 euroa

https://store.steampowered.com/app/1184370/Pathfinder_Wrath_of_the_Righteous__Enhanced_Edition/

Genre: Seikkailu, Indie, Roolipelit, Strategia

Katsothan profiilini muutkin myyntikohteet! Ostaessasi useita tuotteita kerralla säästät myös postikuluissa, lasken edullisimman postitusvaihtoehdon kaikille tuotteille yhteisesti.

Steamin kuvaus:

Anna tarinan viedä

Tiesi kuljettaa sinut Worldwoundiin, jossa Syvyyksiin avautunut kuilu on vapauttanut maailmaan kyltymättömän kauhun. Jo vuosisadan ajan naapurivaltiot ovat taistelleet väsymättä näitä vihollisia vastaan, onnistumatta kuitenkaan karkottamaan niitä.



Nyt on sinun mahdollisuutesi päättää tämä taistelu, mutta tie pelastukseen on kaikkea muuta kuin suora ja leveä. Tuleeko sinusta taivaallinen enkeli, jota jalot paladiinit tukevat, vai mahtava henkien manaaja, joka pitää vallassaan epäkuolleiden laumaa – vai kenties jotain aivan muuta? Johda armeijaasi ja haasta mahtavat demoniherrat. Ristiretkesi käynnistää tapahtumaketjun, joka muuttaa sinua — ja ympäröivää maailmaa — pysyvästi.

OLE SANKARI OMALLA TAVALLASI

Vain mielikuvituksesi on rajana, kun luot hahmoa Pathfinderin ensimmäisen version joustavilla ja rikkailla säännöillä. Valitse 25 luokasta, 12 hahmorodusta ja tuhansista taioista, voimannäytteistä ja kyvyistä rakentaessasi hahmoa, joka sopii juuri sinun pelityyliisi.

JOKAISELLA VALINNALLASI ON SEURAAMUS

Valinnoillasi on enemmän painoarvoa kuin koskaan aiemmin. Päämääräsi on selvä, mutta sinun täytyy itse saavuttaa se. Kuka kuolee ja kuka elää? Kuka jää ja kuka lähtee? Tee valintasi ja näe, kuinka maailma ympärilläsi muuttuu.

UUSI TAPA TAISTELLA

Nauti kahdesta taistelutilasta, kun löylytät vihollisiasi; pysäytettävästä tosiaikaisesta tai vuoropohjaisesta. Voit myös vaihtaa pelitiloja kesken pelin, joten voit aina pelata niin hitaasti — tai nopeasti — kuin haluat. Pathfinderin ainutlaatuiset säännöt mahdollistavat monimutkaisten taisteluliikkeiden tekemisen, esimerkiksi ratsutaistelun. Käytä niitä viisaasti!

KERÄÄ YMPÄRILLESI JOUKKO LIITTOLAISIA

Yli 10 ainutlaatuista kumppania on valmiina liittymään joukkoosi. Ansaitse heidän luottamuksensa ja kunnioituksensa, ja he suojaavat selustasi mitä ikinä tapahtuukaan. Ja jos joudut heidän huonolle puolelleen, no… Ehkä on aika lähteä eri suuntiin.

JOHDA RISTIRETKEÄ

Tarvitset paljon enemmän kuin kourallisen seikkailijoita puhdistaaksesi maan demoneista, jotka sitä riivaavat. Johda ristiretkeläiset voittoon strategisoimalla taistelun kulkua ylhäältä päin ja johtamalla joukkoja itse rintamalla uudessa, taktisessa taistelutilassa.

VALITSE POLKUSI

Tutkia yhdeksää Myyttistä Polkua, hanki ainutlaatuisia erikoiskykyjä ja muokkaa tulevaa. Päätöksesi saattavat tehdä sinusta Arkkienkelin, raivoisan Demonin, voimakkaan Lichin, viekkaan Tricksterin, tuonpuoleisen Aeonin, kapinallisen Azatan, viisaan Kultaisen Lohikäärmeen, kyltymättömän Kävelevän Parven — tai ehkä pysyt tavallisena kuolevaisena kulkiessasi kohti kohtaloasi ja eläväksi Legendaksi tulemista.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 96 vrk 3 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 96 vrk 3 h 54 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.