Kuvaus

Kultaisen jumalan tarina

Robert Plantia ei voi kuvailla ilman ylisanoja. Hän on kaikkien aikojen merkittävimpiä laulajia ja populaarimusiikin historian unohtumattomimpia ikoneita.

Hän tuli tunnetuksi kaikkien aikojen tärkeimpiin bändeihin kuuluvan Led Zeppelinin laulajana ja muutti käsityksiä siitä, miltä rockmusiikin pitää kuulostaa ja miltä rockmuusikon pitää näyttää. Kahdeksankymmentäluvulla alkaneella soolourallaan hän on osoittanut kykynsä uudistua, ja hänen kaksituhatluvulla julkaisemansa albumit ovat olleet arvostelumenestyksiä.

Tämä definitiivinen elämäkerta on kattavin kokonaiskuvaus Robert Plantin elämästä ja urasta. Se kertoo, miten Plantista kehkeytyi elävä legenda ja mikä on vienyt häntä eteenpäin, kartoittaa Led Zeppelin -aikojen huiput ja kuilut sekä kuvaa hänen kohtaamiaan tragedioita, kuten oman pojan ja John Bonhamin kuolemaa sekä omaa vakavaa autokolaria. Muun muassa viikinkitarustosta, J. R. R. Tolkienin tuotannosta ja walesilaismytologiasta inpiraatiota ammentava Plant paljastuu monitahoiseksi persoonaksi, jonka luovuus ei osoita ehtymisen merkkejä.

Paul Rees on englantilainen musiikkitoimittaja ja Q-lehden entinen päätoimittaja.

-----

Kuvan kirja. Sidottu kansipaperein. 

KUNTO  siisti käytetty kirja. 

TOIMITUS kirjepostin mukana ahtaassa kuoressa. (Tuote suojataan paperiin - mahdollisuuksien mukaan. Kirjeissä ei ole seurantaa.)

Kuuskulma on verkkokauppa. Noutomahdollisuutta ei valitettavasti ole. Lukisithan muutenkin ohesta toimitusehdot ohesta.

-------  (VK) musiikki

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
Sulkeutuu 109 vrk 11 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

30 € Sulkeutuu 109 vrk 11 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.