Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Paulo Coelho: ALKEMISTI. Suomentanut Sanna Pernu. 2010 Bazar, Kultapokkari (6. taskukirjapainos). 189-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Alkemisti (1995 nimellä Santiagon unelmat; O Alquimista 1988) on kertomus andalusialaisesta lammaspaimenesta, Santiagosta. Nuori mies elää vaatimatonta mutta onnellista elämää ja kiertää Espanjaa lampaidensa kanssa. Hän tapaa vanhan miehen joka kertoo Egyptin pyramideilla sijaitsevasta suuresta aarteesta. Santiago myy lampaansa ja lähtee Tangeriin, jossa hän kuitenkin tulee huijatuksi ja menettää kaikki rahansa. Hän jää Tangeriin asumaan vuodeksi, työskentelee kristallikauppiaan apulaisena ja saa uutteralla työllään kerättyä uudet rahat jatkaakseen matkaansa kohti Egyptiä ja aarretta. Lähtiessään ylittämään Saharaa hän tapaa alkemistia etsivän englantilaisen miehen, joka myös liittyy aavikolle suuntaavaan seurueeseen. Kulkue matkaa halki Pohjois-Afrikan. Kun he pysähtyvät aavikon keitaalle, Santiago rakastuu silmittömästi tummasilmäiseen Fatimaan. Nuorukainen haluaisi jäädä tytön luo, mutta Fatima saa Santiagon ymmärtämään, että miehen on toteutettava suuri unelmansa, etsittävä aarteensa ja palattava vasta sitten takaisin keitaalle ja tytön luo. Niinpä Santiago jatkaa matkaa ja tapaa vihdoin myös alkemistin. Matkan varrella, aarretta etsiessään ja pohtiessaan alkemistin kanssa käymiään keskusteluja, hän ymmärtää todellisen onnen ja unelmien merkityksen. Egyptin pyramideille saavuttuaan hän oivaltaa löytäneensä aarteensa. Alkemisti on brasilialaisen kirjailijan Paulo Coelhon tunnetuin teos.

Paulo Coelho kuuluu ehdottomasti suosikkeihini, ja haluan lukea aina hänen teoksiaan. Alkemisti oli loistava.” - Tommy Tabermann

”… yksinkertainen ja koskettava. Kirja muistuttaa siitä ilosta, rauhasta ja luottamuksesta, jonka voimme aina valita sisällemme.” - Ilta-Sanomat

"Kaunis tarina magiasta, unelmista ja aarteista, joita etsimme liian kaukaa, vaikka ne ovat aivan silmiemme edessä." - Madonna

 

2. Paulo Coelho: VALON SOTURIN KÄSIKIRJA. Suomentanut Sanna Pernu. 2009 Bazar. 150-sivuinen sidottu kirja (18,5 x 12 cm), lukematon, ehjä kansipaperi, itse kirja täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Valon Soturin käsikirja (2003; (Manual do Guerreiro da Luz, 1997) kutsuu jokaisen etsimään unelmaansa, syleilemään elämän epävarmuutta ja toteuttamaan oman ainutlaatuisen kohtalonsa. Paul Coelho auttaa jokaista löytämään itsestään Valon Soturin. Lyhyet inspiroivat kappaleet ovat ohjeita Valon Soturille. Hänelle, joka arvostaa elämän ihmettä, hänelle, joka hyväksyy epäonnistumiset ja hänelle, joka etsimisen kautta löytää oman itsensä.

"Valon Soturi kykenee ymmärtämään elämän ihmeen ja taistelemaan loppuun asti sen puolesta mihin uskoo. ..."
"Valon Soturi tietää olevansa vapaa valitsemaan mitä haluaa; hänen päätöksiään sanelevat rohkeus, riippumattomuus ja – ajoittain – jonkinasteinen hulluus. ..."

Paulo Coelho (s. 1947 Rio de Janeiro, Brasilia) on Brasilian menestyneimpiä kirjailijoita. Hänen romaaninsa ovat olleet maailmanlaajuisia myyntimenestyksiä ja niitä on käännetty lähes 70 kielelle. Hänen teostensa filosofiset teemat ovat koskettaneet miljoonia lukijoita, jotka etsivät omaa tietään ja uusia tapoja ymmärtää maailmaa. Hänen kirjojaan on myyty yli 160 maassa yli sata miljoonaa kappaletta, ja hän on siten portugalinkielisen kirjallisuuden myydyin kirjailija, jopa ohi Jorge Amadon. Vuonna 2002 hänet valittiin Brasilian kirjallisuusakatemiaan.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 17 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 44 vrk 17 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.