Tuote on myyty käyttäjälle Om1t hintaan 11 €

Kuvaus

Kasvatustieteen ohittamaton merkkipaalu

Brasilialainen Paulo Freire (1921-1997) oli maailmankuulu pedagogi, joka tutkimustyönsä ohella organisoi monessa kehitysmaassa köyhän työväestön koulutusta. Hänen pääteoksensa "Sorrettujen pedagogiikka" on kasvatustieteen laajimmalle levinnyt ja käännetyin klassikko.

Freire kritisoi tallettavaa kasvatusta eli käsitystä, jonka mukaan oppilas tallettaa muistiinsa sisältöjä, jotka opettaja sinne tuottaa. Tämän sijaan hän korosti oppilaan aktiivisuutta sekä opettajan ja oppilaiden dialogia.

Yhteiskunnallinen tiedostaminen oli Freirelle tärkeä kasvatuksen tavoite: yhteiskunnalliset ongelmat voivat antaa motiivin oppimiselle ja ne voidaan yrittää ratkaista oppimisen keinoin. Kasvatuksen ja koulutuksen perimmäinen päämäärä on maailman muuttaminen paremmaksi.

Freiren päätyö on edelleen välttämätöntä luettavaa kaikille pedagogiikan ja yhteiskunnan suhteesta kiinnostuneille.

Kuvan pokkari.

KUNTO  Oikein hyvä käytetty.

TOIMITUS tapahtuu kirjepostin mukana. (Kirjeissä ei ole seurantakoodia.) Tilaus suojataan paperilla ympäriltä - mahdollisuuksien mukaan.

Kuuskulma toimii ainoastaan nettikauppana. Noutomahdollisuutta ei siis ole. Huomioittehan tämän ennen tilausta. Lukisittehan ystävällisesti toimitusehdot ja muut ohjeistukset. 

___________________________________  (VK) kasvatus   ________________

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


11 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.2.2024 22:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.