Tuote on myyty käyttäjälle boogey.kukkonen hintaan 10 €

Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyydyt suomijulkaisut (= näitä ei enää saa lisää tilattua)

Pelastajat: kausi 1

Pelastajat on dokumentaarinen sarja, joka näyttää realistisesti palo- ja pelastusaseman tapahtumat ja työn epätavallisuuden.

Pelastajat vie palomiesten arkeen, keskelle pitkiä, fyysisesti että psyykkisesti raskaita työpäiviä. Sarja näyttää miten vaativaa palomiesten työ on, eikä unohda myöskään miesten ajatuksia ja tunteita työn keskellä.

Sarjan ensimmäinen tuotantokausi kuvattiin hälytystehtävien lisäksi Helsingin asemalla 2, eli Erottajan pelastusasemalla.
Ensimmäisen kauden päähenkilöt ovat: Päivystävä palomestari Markku Ahola, Paloesimiehet Marko Värilä, Vesa Hyvönen ja Tapio Siren paloesimiesoppilas Petri Strandberg, pelastaja-sairaankuljettajat Janne Taskinen, Heikki Maasalo, Mikko Salonen, Tommi Sahila, Kai Möttönen ja Ville Leskinen.

Lisäksi vierailijoina: Päivystävät palomestarit Timo Tähtinen ja Reima Roslöf. Ylikonstaapeli Totti Karpela (Helsingin kihlakunnan poliisilaitos)

Kokonaiskesto: 5 h 5 min

 

Pelastajat: kausi 2

Toisessa dvd:stä löytyy hyvin pientä jälkeä, toinen dvd hyvässä kunnossa.

Koko toinen tuotantokausi ( 12 jaksoa ) sekä bonusmateriaalia.

Helsingin keskuspelastusasemalle tulee kymmeniä hälytyksiä yhdessä vuorokaudessa.

Pelastajien 2. tuotantokausi näyttää, millaista on työ Helsingin keskuspelastusasemalla. Kalliossa sijaitsevan aseman toiminta-alueena on koko kaupunki, niinpä sarjassa nähdään paljon enemmän hälytyksiä ja dramaattisia tilanteita.

Sisältää 46 minuuttia ennen näkemätöntä extramateriaalia: Aluspalo, automaattihälytys, irtoavat raksakaiteet, huoneistopaloepäily, pintapelastusharjoitus, savua koulussa, H11 esittelyä, köysikoulutusta ja solmuja, koulutus.

Kokonaiskesto: 5 h 21 min

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.12.2017 0:52

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.