Kuvaus

Pelihiiri DM210 on Deltacon ensimmäinen pelaamiseen suunniteltu ultrakevyt hiiri. Edullisessa hiiressä on RGB-valot.

Kevyt ja ergonominen
Hiiren paino on vain 70 g, mikä helpottaa nopeaa reagointia vaativien pelien pelaamista. Paino ei sisällä 1,8 metrin punottua USB-kaapelia. Hiirestä saa hyvän otteen kumipäällysteisten sivujen ansiosta - lisää hallintaa kaikkein tiukimpiin tilanteisiin.

Oma painike DPI:n valintaan
Deltaco käyttää optista SPC6651-sensoria, joka rekisteröi tarkasti pelaajan jokaisen kädenliikkeen. 1000 Hz:n polling-rate (päivitysnopeus) ja kestävä Huano-kytkin antavat sinulle välittömän ja hyvän pelikokemuksen. Hiiren maksimi DPI on 6400, mikä tarkoittaa sitä, kuinka monta pikseliä osoitin liikkuu per tuuma, jonka hiiri liikkuu. 6 eri DPI-asetusta (400/800/1200/1600/3200/6400) tarkkuuden lisäämiseen tai nopeampiin liikkeisiin.

Hiiren päällä olevasta kahdesta painikkeesta säädät DPI:tä ja RGB-valoja. DPI:n säätämiseen käytetään ylempää painiketta. Peukalon kohdalla on kaksi painiketta, joilla voi esimerkiksi siirtyä verkkoselaimessa edelliselle tai seuraavalle sivulle.

Muokattava RGB-valaistus
Hiiressä on RGB-valaistus, joka valaisee logon ja hiiren ympäryksen. Voit hienosäätää värejä lataamalla Deltacon tarjoaman ohjelmiston. Valitse asetus nopeasti hiiren päällä olevalla alemmalla painikkeella.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 12 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 1 vrk 12 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.