Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Avaamaton muovi päällä

Melko kriittisesti levyt katson läpi. Tyydyttäväkin on vielä ihan ok

Jos on avaamaton muovi päällä, kuntoluokitus on silloin ”uusi”

Uudenveroisessa ei näkyviä käytön jälkiä. Ei kansipapereissa eikä CD:ssä. Koteloissa voi olla kevyttä kulumaa

CD:t ja kansilehti ovat hyväkuntoisia, joissa on kuntona "hyvä". Niissä yleensä kirkkaassa valossa jonkun kevyen jäljen löytää. Kansilehdessä nastan painumajäljen ym.

Tyydyttävässä näkyy joitain kevyitä hiusnaarmuja valoa vasten. Kansilehdessä jotain pientä kulumaa. Ei mitään raapaleita ym. Ihan hyviä nämäkin ovat.

Kotelot ehjiä. Ei paloja pois, halkeamia ym. Yleensä jonkin verran kulumaa, voi olla hintalappuja, liimajälkiä. Katson ne vielä ennen lähettämistä läpi ja vaihdan tarvittaessa parempaan

Jos on muita puutteita, niin ne laitan erikseen. Voin lähettää myös ilman koteloita, jolloin niitä saa tulemaan edullisesti enemmän. Noin 6 kpl 3 eurolla. Riippuu vähän kansilehtien paksuudesta. Digipakit ja tupla CD:t toki kokonaisina

Lähetyskulut 1-2 CD 3€, 3-4 CD 5€, 5-6 CD 6€, 7 CD tai enemmän 6,90€. Ohutkoteloiset tupla-CD:t täytyy joskus laskea kahdeksi CD:ksi.Tulee helposti kirjeen 250g:n painoraja vastaan, jos lisää toisen CD:n. Riippuu kansilehtien paksuudesta. Digipackeja tulee yleensä 3 kpl 3 eurolla. Nämä täytyy katsoa tapauskohtaisesti. Paksukoteloiset tupla-CD:t täytyy laskea kahdeksi CD:ksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.4.2024 19:07
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.