Tuote on myyty käyttäjälle repe6111 hintaan 8 €

Kuvaus

Noin 4g avaamaton pakkaus.

Tiikeribalsami on perinteinen kiinalainen voide, joka on suosittu ympäri maailmaa sen kipua lievittävien ja tulehdusta vähentävien ominaisuuksien vuoksi. Se on saatavana voiteena, geelinä ja laastarina, ja se sisältää yhdistelmän kasviuutteita, kuten kamferia, mentolia, eukalyptusöljyä, neilikkaöljyä ja kaneliöljyä.

Tiikeribalsamin nimi viittaa sen kykyyn "lämmittää" ihoa, kun sitä levitetään kipeään tai kipeään kohtaan. Tämä johtuu kamferin ja mentolin kyvystä stimuloida ihon reseptoreita ja lisätä verenkiertoa levityskohdassa, mikä puolestaan ??auttaa lievittämään kipua ja tulehdusta.

Tiikeribalsamia käytetään yleisesti erilaisten kiputilojen hoidossa, kuten lihaskipu, nivelkipu, selkäkipu, päänsärky, hammassärky, urheiluvammat ja nyrjähdykset. Se voi myös auttaa lievittämään yskää ja nenän tukkoisuutta, kun sitä käytetään hieromalla rintaan ja selkään.

Vaikka tiikeribalsami on yleisesti turvallinen käytettäväksi, sitä ei tule käyttää rikkinäiselle iholle, silmiin tai limakalvoille. Se ei myöskään ole suositeltavaa käyttää sitä alle kahden vuoden ikäisille lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille ilman lääkärin lupaa.

Jos kärsit vakavista tai pitkittyneistä kiputiloista, on tärkeää kääntyä lääkärin puoleen saadaksesi oikean diagnoosin ja hoidon. Tiikeribalsami voi olla hyödyllinen lisähoitomuoto, mutta se ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.

Tiikeribalsami on osoittautunut hyödylliseksi ja tehokkaaksi perinteiseksi hoidoksi, jota käytetään laajalti ympäri maailmaa. Sen käyttö on helppoa ja kätevää, ja se voi auttaa lievittämään monia erilaisia kiputiloja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 7:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.