Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ostettu 4.5.2023. Takuu on edelleen voimassa. Toimiva pesukone. Joudun luopumaan,koska se ei mahdu minun uuden kodin kylpyhuoneeseen. Paperit on tallella jne.

Ominaisuudet:
Tämä Whirlpool-pyykinpesukone on varustettu 6th Sense -teknologialla, SoftMove- ja FreshCare+-toiminnoilla sekä laajalla ohjelmavalikoimalla. Se takaa, että pyykit saavat hellävaraisen mutta tehokkaan pesun joka kerta. Mukauta kunkin pesuohjelman alku päivittäiseen aikatauluusi ajastimen avulla tai anna vaatteillesi lisäraikkautta SteamRefresh-toiminnolla. Käyttäjäystävällinen näyttö tarjoaa lisäksi selkeän yleiskuvan jokaisesta pesuohjelmasta.

9 kg täyttömäärä: Pese muutama vaatekappale nopeasti tai koko viikon pyykit kerralla. 9 kg täyttömäärän ansiosta isommatkaan pyykkimäärät eivät ole ongelma.

Ohjelmat: Laite sisältää useita käteviä ohjelmia erilaisille tekstiileille.

Pikaohjelma: Rapid 30 -ohjelmalla peset vaatteesi lyhyessä ajassa.

Viivästetty käynnistys: Hyödynnä tätä kätevää toimintoa ja sovita jokaisen pesuohjelman alku päivittäisten rutiiniesi mukaan.

SteamRefresh: Tämä toiminto on kätevä, kun haluat nopeasti raikastaa jo kuivuneen pyykin. Puhdas höyry pehmentää tekstiilejä, vähentää ryppyjä ja auttaa neutralisoimaan mahdolliset hajut, jolloin vaatteesi ovat puhtaat ja valmiina kaikkiin tilaisuuksiin.

SoftMove: Teknologia mukauttaa rummun nopeuden ja liikkeet sopimaan pestävälle materiaalille. Tämä takaa hellävaraisen pesun ja auttaa säilyttämään vaatteiden muodon ja värin pidempään.

FreshCare+-järjestelmä: Nauti raikkaista ja pehmeistä vaatteista jopa 6 tuntia pesuohjelman päättymisen jälkeen hellän linkouksen ja höyrytetyn rummun ansiosta, joka jättää vaatteet rypyttömiksi.

6th Sense -teknologia: Huolehdi vaatteistasi mahdollisimman hyvin ja säästä samalla vettä, energiaa ja aikaa. 6th Sense -teknologian avulla kukin pesukerta säädetään rummussa olevan pyykin määrän ja tekstiilityypin mukaan, mikä takaa tehokkaan mutta hellävaraisen pesun.

Harjaton moottori: Pesukoneessa on harjaton moottori, joka takaa hiljaisen toiminnan ja pidentää samalla laitteen käyttöikää. Lisäksi moottorilla on 10 vuoden takuu (rekisteröinnillä).

Tarkemmat tiedot ja lisää löydät:

https://www.gigantti.fi/product/kodinkoneet/pyykinpesu-ja-kuivaus/pyykinpesukoneet/whirlpool-pyykinpesukone-ffb-9469-wv-ee/455426#specifications

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


390 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 6:58
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.