Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Federal Republic Of Germany, 257 044-222. Kulttilevyn vanha Bronze-painos. Mukana nimimiehistöä tyyliin Cozy Powell, Glenn Hughes, Don Airey, Neil Murray ja Ted McKenna.

Kunto: VG/VG (kansilehtisessä sekä ylhäällä että alhaalla kotelon pidikkeen painaumajäljet, joiden repeämät korjattu; kansilehtisen oikeassa laidassa pistemäisiä painaumia kotelon stopparista; kansilehtisen sisäpuolella alhaalla kolmiomainen kosteusvaurion tummentuma, jonka kanta 5,5 cm ja korkeus 3 cm; levyssä paljon pinnallisia hiusnaarmuja; soi virheettä, kuten kaikki myymäni levyt). Uusi kotelo ja tray.

Arvioissa ensin paperiosat (kansi, takainsert, mahdolliset muut liitteet) ja sitten levy. Konservatiivinen, tarkka arvio.

SS = avaamaton tehdasmuoveissa
M- = uuden veroinen ilman ylimääräisiä kulumajälkiä
EX = lieviä kulumajälkiä
VG = selkeämpiä jälkiä
G = huomattava määrä pinnallista kulumajälkeä, mutta soi edelleen OK

Katso myös muut kohteeni ja säästä toimituskuluissa. Maksu noudon yhteydessä tai jos postitse, niin etukäteen Mobilepaylla tai tilisiirtona, jolloin hintaan lisätään toimituskulut. 1-2 CD:tä kirjeitse 4,50 e, kolme ja enemmän CD:tä Matkahuollon pakettina lähimpään noutopisteeseen 6,50 e. Pakkaan hyvin. Nouto Etu-Töölöstä tai sovitusti työpäivän jälkeen pää- tai Pasilan rautatieasemalta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.3.2024 18:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.