Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien DVD:t suomeksi puhuttuna ja tekstitettynä

 

Disney Klassikko nro 28: Pieni merenneito (DVD)

Luonteeltaan kuplivan iloinen Pieni merenneito Ariel elää meressä isänsä kuningas Tritonin, siskojensa sekä ystäviensä Pärsky-kalan ja reggaeta laulavan Sebastianravun kanssa. He asuvat paratiisissa, mutta Ariel ei lakkaa haaveilemasta, millaista olisi elämä maalla. Kun hän eräänä päivänä pelastaa komean prinssin hukkumasta, tulee haaveesta entistä voimakkaampi.

Ariel ottaa salaa yhteyttä ainoaan, joka voi auttaa häntä – merinoita Ursulaan. Hänen avullaan Ariel saa jalat ja voi elää jännittävää elämää maalla. Mutta Arielin unelma muuttuu nopeasti painajaiseksi. Hänen on määräaikaan mennessä voitettava prinssin rakkaus ja myös pelastettava isänsä kuningaskunta.

Disneyn 28. Klassikko Pieni merenneito sai kaksi Oscar-palkintoa; Parhaasta laulusta ja Parhaasta alkuperäismusiikista.

Valmistusvuosi: 1989

Kesto: 1 h 19 min

Bonukset

  • Unelmiin jään: Jodi Benson uudessa Fantasylandissa
  • Poistettu kohtaus
  • Erilainen loppu

__________________________________________

Pieni merenneito II: Atlantiksen salaisuus (DVD) 

Nyt seuraa jatkoa ihastuttavaan vedenalaiseen seikkailuun Pieni merenneito, ja pääosassa on tällä kertaa Arielin ja prinssi Erikin tytär, Melody. 

Satu alkaa kauniista linnasta, jossa he elävät turvassa Ursulan siskolta Morganalta, joka asuu meressä linnan muurin toisella puolella. Paha Morgana saa seitsemän meren herruuden, jos vain pystyy kaappaamaan Melodyn. Mutta kukaan ei ole kertonut tytölle mereltä uhkaavasta vaarasta – eikä edes sitä, että Ariel on joskus ollut merenneito.

Eräänä päivänä Melodyn kaipuu merelle kasvaa liian voimakkaaksi. Vaikka Sebastian yrittää estellä, hän karkaa. Melody tapaa siellä paljon uusia ystäviä ja viihtyy kuin kala vedessä. Elämä on juuri niin ihanaa, kuin hän luulikin. Mutta sitten hän kohtaa Morganan ja ymmärtää, miksi ei olisi pitänyt karata...

Valmistusvuosi: 2000

Kesto: 1 h 12 min

Bonukset

  • Lue tarina
  • Visailu

__________________________________________

Pieni merenneito III: Arielin tarina (DVD) 

Kaikki sadut alkavat jostain. Mutta vain yksi alkaa aaltojen alta. Sukella mukaan uuteen pitkään piirroselokuvaan, joka vie kauas aikojen taakse meren syvyyksiin ja aikaan, jolloin Ariel oli nuori. 

Ariel, hänen siskonsa ja äitinsä, kuningatar Athena, rakastavat musiikkia yli kaiken muun ja asuvat onnellisia Atlantiksen valtakunnassa. Mutta onni vaihtuu pian suruun, sillä merirosvot kaappaavat Athenan. Arielin isä, meren kuningas Triton on surun murtama ja kieltää musiikin koko meressä ikuisiksi ajoiksi!

Mutta Ariel ei voi kuvitella elämäänsä ilman musiikkia ja alkaa salaa etsiä muita, joilla on sama unelma. Hän tapaa Pärsky-kalan ja Sebastian-ravun, ja yhdessä tämä kolmikko tarttuu riskejä sisältävään haasteeseen: musiikin palauttamiseen Atlantikseen!

Valmistusvuosi: 2008

Kesto: 1 h 14 min

Bonukset

  • Poistettuja kohtauksia
  • Laula mukana
  • Sisarusten peilipöydät
  • Splashdance - Tanssijan seikkailut aaltojen alla
  • Pieni merenneito: Aaltojen alla ja kulissien takana Broadwaylla
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


59,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.6.2024 18:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.