Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uusi kirja.
Hintaan lisätään toimituskulut 8e
Kuvaus:
Teksti Suuren kustannusliikkeen historiaa pienessä maassa voi havainnollistaa vertaamalla sitä seismografin piirtämään, maan tärähtelyjä kuvaavaan käyrään. Kustantamon vuosittainen julkaisulista on se herkkä mittari, joka rekisteröi yhteiskunnan muutoksen, politiikan suhdanteet ja kulttuurin kehityksen. Syksyllä 2003 WSOY juhlii 125-vuotista taivaltaan. Kaksiosaisena julkaistavan historian ensimmäisessä osassa tarkastellaan Werner Söderströmin yhden miehen yrityksen nousua johtavaksi suomenkieliseksi kustantajaksi ja yrityksen laajenemista osakeyhtiöksi, Jalmari Jäntin uutta vapaamielisempää ja dynaamisempaa WSOY:tä ja lopuksi kirjankustantamista kahtiajakautuneessa tasavallassa, suursodan varjossa. Luonnonnerot ja kansalliseepokset, Maila Talvion kaltaiset rautaiset sopimusneuvottelijat, Zane Grey ja Toivo Pekkanen, Ilmari Turja kuvalehtineen, raamatullinen Ben-Hur ja paheilla koketeeraava nuori Waltari, kaikki suuntaukset hartauskirjallisuudesta eurooppalaiseen avantgardeen lyövät kättä värikkäässä yrityshistoriassa. WSOY:n historia perustuu kattavaan alkuperäiseen lähdeaineistoon, jonka runkona ovat kirjailijoiden ja kustantajan välillä kulkeneet tuhannet kirjeet. Filosofian tohtori Kai Häggman (s. 1956) on Helsingin yliopiston Suomen ja Skandinavian historian dosentti. Hänen keskeisiä tutkimusalojaan ovat yritys- ja kulttuurihistoria, verkostotutkimus ja perhehistoria. Häggman on aiemmin kirjoittanut mm. Kansaneläkelaitoksen historian.

HUOM! Kohde voidaan myös sulkea etuajassa. Mikäli haluat että kohde suljetaan etuajassa, laita viestiä tai laita kommentti kysymys-osioon.

Tutustu myös uudistettuun verkkokauppaani, siellä on lisää tuotteita
Avoimet Pokemon-kohteeni Huutonetissä!
Avoimet Mtg-kohteeni Huutonetissä!
Mangat Huutonetissä!
Kirjoja Huutonetissä!
Figuuri-kohteeni (Wh, DD, W-Machine, Hordes ja muut )
YUGIOH!-kohteeni Huutonetissä!
Avoimet Lautapeli-kohteeni Huutonetissä!
Avoimet Sarjis-kohteeni Huutonetissä!
Puiset junanradat, pihalelut ja muut vastaavat
Lego-kohteemme!
Avoimet Kohteeni (kaikki) Huutonetissä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Lähtöhinta:
0,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.11.2017 12:46

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.