Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Charles Dickensin Pikku Dorrit / Charles Dicken's Little Dorrit (3DVD) 

Kun Arthur Clennam palaa Englantiin vietettyään useita vuosia ulkomailla, hän kiinnittää huomionsa Amy Dorritiin – äitinsä ompelijattareen ja tämän nukkavierua ylväyttä omaavaan isään, William Dorritiin, joka istuu velkavankeudessa Marshalsean vankilassa.

Arthurin yrittäessä auttaa Dorriteja, paljastuu miten vankilan tummat varjot ulottuvat pitkälle linnan muurien ulkopuolelle, vaikuttaen useiden ihmisten elämään – Bleeding Yardin vastahakoisesta vuokranperijästä Mr. Pancksista, suulaaseen ja lemmenkipeään Flora Finchingiin sekä häikäilemättömään rahoittajaan, Merdleen – jopa byrokratian rattaisiin saakka.

Juuri kun Arthurille selviää, että nouseminen Lontoon hienoston huipulle on mahdollista, hän myös tajuaa, että yhtälailla mahdollista on sieltä nopea alastulo. Voisiko ainoa pakokeino löytyä Arthurin suvun hämärästä menneisyydestä? Ja jos näin on, mikä on hänen, Amyn ja tämän isän tulevaisuus?

Ohjaus: Dearbhla Walsh, Adam Smith

Käsikirjoitus: Andrew Davies, Charles Dickens

Pääosissa: Matthew Mcfadyen, Claire Foy, Tom Courtenay, Alun Armstrong, Judy Paritt, Emma Pierson, Ruth Jones, Bill Paterson, Andy Serkis, James Fleet, Freema Agyeman

Valmistusvuosi: 2008

Kesto: noin 7 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 20 vrk 6 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 20 vrk 6 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.