Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Poliisin painajainen / Family of Cops Trilogia (3DVD) 

Toimintaelokuvien konkari Charles Bronson poliisiperheen pääjehuna.

Poliisin painajainen I

Trilogian ensimmäisessä osassa milwaukeelainen poliisietsivä Paul Fein (Charles Bronson) joutuu todistamaan maailman epäoikeudenmukaisuuden, kun hänen kapinallista nuorinta tytärtään Jackiea syytetään monimiljonääri Adam Novaeckin murhasta.

Lainvalvontaperheen pää Fein kohtaa elämänsä suurimman haasteen, kun hän yrittää yhdessä kahden poliisivoimiin kuuluvan poikansa Benin ja Edin ja asianajajatyttärensä Katen avustamana todistaa Jackien syyttömäksi.

___________________________________

Poliisin painajainen II

Trilogian toisessa osassa Paul Fein (Charles Bronson) ja hänen lainvalvontaperheensä tutkivat seurakunnan papin järkyttävää murhaa. 

Todisteet viittaavat Venäjän mafiaan, joka uhkailee Feinin perhettä rikostutkinnan edetessä. Kun Fein saa tietää totuuden papin murhasta, hän kehittää suunnitelman mafian pääjehun henkilöllisyyden paljastamiseksi.

___________________________________

Poliisin painajainen III - Havana Club

Trilogian kolmannessa osassa Paul Fein (Charles Bronson) ja hänen poikansa Ben tutkivat miljonääri Phillip Chandlerin ja hänen vaimonsa kuolemaa. Tutkimukset johdattavat Feinit yksityiselle sikarikerholle, jossa kaupungin kerma viihtyy pormestaria myöten.

Havana Clubilla alkaa kuitenkin kärytä muukin kuin sikarit, kun murhan jäljet johtavat rahanpesuun ja poliisivoimien korruptioon. Fein perheineen todistaa jälleen nerokkuutensa onnistuessaan paljastamaan murhien taustalla piilevät tapahtumasarjat ja lopullisen totuuden.

___________________________________

Pääosissa: Charles Bronson, Daniel Baldwin, Barbara Williams, Angela Featherstone, Sebastian Spence, Joe Penny, Diane Ladd

Valmistusvuosi: 1995

Kesto: 5 h 10 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 3 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 16 vrk 3 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.