Tuote on myyty käyttäjälle menikmati hintaan 110 €

Kuvaus

Myydään Merida Big Nine Viper 21-vaihteinen (Shimano Deore), jossa etujousitus ja levyjarrut. Takarengas irti/heiluu. Kunto tyydyttävä.

 

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa, kuulutus menettelyssä valtiolle siirtynyttä tai tuomioistuimen valtiolle menetetyksi tuomitsemaa, alkujaan takavarikoitua tavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta vahingonkorvausta. Maksu suoritetaan noutohetkellä käteisellä tai pankkikortilla. Nouto 5 arkipäivän kuluessa huutokaupan päättymishetkestä. Määräaikaan mennessä noutamatta jäänyt tuote myydään uudelleen.
Nouto ja maksu: Hämeen poliisilaitos, Lahden pääpoliisiasema, Info, Esikuntakatu 4, 15700 Lahti. Arkisin 9.00-16.00.

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!
Poliisin haltuun jääneiden löytö- tai takavarikkotavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinonharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä (laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista 9 §).
Emme lähetä tuotteita!
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
110 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.7.2020 9:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.