Kuvaus

Julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu suomiteksteillä. IMDb-pisteitä 8.0

 

Polttouhrit / Holocaust   (5DVD)   uusi ja muoveissa.

Polttouhrit keskittyy kuvaamaan Weissin juutalaisperhettä, joka tuhoutuu lähes kokonaan natsi-Saksan keskitysleireillä. Tarina alkaa vuodesta 1935, jolloin natsit ovat nousseet valtaan ja suunnittelevat ensimmäisiä anti-semitistisiä lakejaan. 

Keskiössä on juutalainen Weissin perhe, jonka päänä on puolalaislähtöinen tohtori Josef Weiss ja hänen aristokraattinen vaimonsa Berta, joka tuntee itsensä saksalaiseksi. Kymmenen vuoden aikana perhe joutuu kokemaan kaikki natsismin kauheudet: kristalliyön, ghetot ja lopuksi kaasukammiot. 

Sivujuoni seuraa Eric Dorfia, joka on hyväsydäminen saksalainen asianajaja, jonka vanhemmat olivat tohtori Weissin asiakkaita. Kunnianhimoinen Dorf liittyy SS-joukkoihin edistääkseen uraansa ja kohoaa terävän älynsä ansiosta aina SS:n ylimpiin kerroksiin. Hänen tarinansa kautta sarjassa kuvataan uhrien lisäksi myös holokaustin syyllisiä. 

Gerald Greenin kirjoittama ja Marvin J. Chomskyn ohjaama sarja sai ilmestyessään kriitikkojen ylistystä ja keräsi valtavat katsojaluvut niin USA:ssa kuin Euroopassakin. Sarja palkittiin muun muassa kahdeksalla Emmyllä ja kahdella Golden Globella. Sarja aiheutti tosin myös keskustelua realistisuudestaan ja tragedian kaupallistamisesta.

Ohjaus: Marvin Chomsky

Pääosissa: Meryl Streep, James Woods, Michael Moriarty, Tom Bell, Joseph Bottoms

Valmistusvuosi: 1978

Kesto: 7 h 28 min

Kuva: 1.33:1 Alkuperäinen kuvasuhde

Ääni: Englanti - Dolby Digital Stereo

Tekstitys: Suomi, ruotsi

Kotelon kansien kieli: Suomi 

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,90 €
Sulkeutuu 66 vrk 11 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,90 € Sulkeutuu 66 vrk 11 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.