Kuvaus

Huomio!!!
Kaikkien tavaroiden hinnat ovat alhaisemmat kuin kaupassa.
Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita.

Hän oli 1800-luvun erinomainen unkarilainen realistimaalari. Hän aloitti maalaamisen Aradissa puusepän työvuosina. Partonien avulla opiskella Wienin, Münchenin ja Düsseldorfin akatemioissa. Munkácsy maalasi ensimmäisen suuren teoksensa, upean "Tuomitun sellin" Düsseldorfissa, vuonna 1872, yhdessä ystävänsä László Paálin kanssa, hän muutti Pariisiin, jossa hän asui elämänsä loppuun asti.



Munkácsy maalasi genrensä realismin tyyliin vuosina 1873-1875: "Midnight Ramblers", "Farewell". "Churning Woman", "Woman Carryng Brushwood" ja "Pawnshop" olivat hänen uransa huippuja. Hän meni naimisiin Baron de Marchesin lesken kanssa vuonna 1874, ja hänen tyylinsä muuttui siitä lähtien. Poikkeamalla tyypillisistä realismin aiheista, valmistetaan värikkäitä salongimaalauksia ja asetelmia. Tämä oli aika, jolloin käännyttiin myös maisemamaalaukseen; hänen kasvava kiinnostustaan ??leimaa sellaiset upeat maalaukset kuin "Dusty Road". "Maissipelto" ja "Walking in the Woods". László Paálin tyylin assimilaatio näkyy 1880-luvulla maalatuissa maisemissa, kuten "Avenue" ja "The Colpach Park". Hänen realistiset muotokuvansa - mm. Franz Liszt ja kardinaali Haynald - syntyivät myös tähän aikaan yhdessä hänen uskontojensa maalausten kanssa, kuten "Kristus Pilatuksen edessä", "Golgata" ja myöhemmin "Ecce homo".



Uransa loppupuolella hän maalasi kaksi monumentaalista teosta: "Unkarin valloitus" parlamenttitalolle ja freskon "Renessanssin apotheosis, kattoon Kunsthistoriches. Museum Wienissä


https://www.flickr.com/photos/32357038@N08/6483790

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
1 €
Sulkeutuu 1 vrk 4 h 34 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Tuote on myynnissä
Huuto Turvalla

  • Tuote maksetaan Huuto Turvan asiakasvaratilille
  • Ostajan saatua tuotteen maksu tilitetään myyjälle
  • Lue lisää Huuto Turvasta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 1 € Sulkeutuu 1 vrk 4 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.