Kuvaus

Prince of Persia: Revelations on sarjan ensimmainen PSP-julkaisu. Se yhdistaa kahden ensimmaisen mestariteoksen parhaat elementit, tuoden palkittuun pelisarjaan runsaasti ainutlaatuisia ja odottamattomia kaanteita, jotka miellyttavat niin pitkaaikaisia faneja kuin uusia pelaajiakin.

PoP3:ssa prinssi palaa Ajan Saarelta Babyloniin rakkaansa Kaileenan kanssa vain loytaakseen sen olevan pullollaan Ajan hiekan riivaamia otuksia. Lisaksi valtakunta on kaantynyt hanta vastaan. Prinssi joutuu pian vangiksi, eika Kaileenalla ole muuta vaihtoehtoa kuin uhrata itsensa ja paastaa Ajan Hiekat valloilleen pelastaakseen Prinssin. Kaduille ajettuna ja metsastettyna vankikarkurina Prinssi saa pian selville, etta menneisyyden taistelut ovat synnyttaneet tappavan Pimean Prinssin, jonka henki ottaa hanet vahitellen valtaansa...
Prinssilla on upouusia hiiviskelyliikkeita. Han voi esim. laskeutua korkeuksista katkaisemaan pahaa-aavistamattoman vihollisen kaulan ja vetaa Daggertail -ketjuaseellaan vihollisen mukanaan ylos ja taman jalkeen viela katkaista vihollisen kaulan. Hurjat taistelut Warrior Withinista tuttuja valtavia vihollisia vastaan ovat palanneet.




Playstation Portable
Pelaajien lukumaara: 1
Pelin kieli: Englanti
Ikaraja: 16+



Tuote on uusi, viela muoveissa.
Hinta sisaltaa ALV 24%.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12,81 €
Sulkeutuu 101 vrk 14 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,81 € Sulkeutuu 101 vrk 14 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.