Kuvaus

Prinsessa dvd-box: Prinsessa ja sammakko, Kaunotar ja hirviö, Kaksin karkuteillä

Boxin dvd-levyissä ruotsinkieliset kannet. Kaikissa kolmessa dvd:ssä kieleksi voi valita suomen, ruotsin tai englannin. Dvd-levyt koteloineen uudenveroiset. Pahvisessa boxissa muutamia taitoksia, mutta sekin erittäin siisti. 

Prinsessa ja sammakko Haluatko tietää, mitä todella tapahtui, kun prinsessa suuteli sammakkoa sadussa? Kun Maldonian prinssi, Naveen, solmii sopimuksen tri Facilier -nimisen noidan kanssa, huijaa häijy noita prinssiä ja muuttaa tämän ilkeyksissään sammakoksi. Kun Naveen tapaa kauniin Tianan, hän luulee tyttöä prinsessaksi ja pyytää suukkoa loitsun perumiseksi. Mutta lopputulos ei ole ihan se, mitä Naveen olisi toivonut ? myös Tiana nimittäin muuttuu sammakoksi. Ja niin saa parivaljakko lähteä etsimään 197-vuotiasta voodoo-noitaa, Mama Odieta. Vain hän voi perua loitsun?

Kaunotar ja Hirviö (2 levyn erikoispainos) Avaa ovi maailman lumotuimpaan linnaan ja lähde taianomaiseen seikkailuun Kaunottaren ja hirviön kanssa. Kun komea, mutta itsekäs prinssi saa päälleen kirouksen, hän muuttuu niin kauheaksi hirviöksi, ettei kukaan uskalla kohdata häntä. Kirous katoaa vain, jos prinssi löytää jonkun, joka rakastaa häntä sellaisena kuin hän on - mutta kuka voisi rakastua hirviöön? Linnaan saapuu sattumalta kaunis Belle. Linnaan, jossa Lumiére, Könni ja esineiksi taiottu linnan palveluskunta tekevät kaikkensa romanssin syntymiseksi?

Kaksin karkuteillä Disney esittää valloittavan tulkinnan hiuksia nostattavimmasta seikkailusta kautta aikojen. Kun valtakunnan etsityin - ja hurmaavin - varas, Flynn Riderr, piiloutuu syrjäiseen torniin, hän ei arvaa tapaavansa siellä Tähkäpäätä, kaunista ja kipakkaa teinityttöä. Tähkäpäällä on 20-metristen kultaisten kutriensa ansiosta supervoimia. Tämä erikoinen parivaljakko lähtee vauhdikkaalle matkalle, jolta ei puutu erikoisia sankareita, riemua eikä jännitystä. Koe Kaksin karkuteillä - Hiuksia nostattava seikkailu!

    Kannattaa katsoa muutkin kohteeni! Kaappien SIIVOUS käynnissä, joten myynnissä / myyntiin tulossa yhden tytön sekä äidin ihanuuksia, leluja, kirjoja ja astioita. Yhdistelen postikuluja. Kohteen toimituskuluihin merkitsen toimituksen halvimman mahdollisen toimitustavan mukaan. Toimitan toki muullakin tavalla, mikäli ostaja niin toivoo, muuta tällöin varmistathan aina toimituskulut myyjältä.

    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti

    Sulkeutuu 29 vrk 22 h 47 min
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    Hintaehdotukset

    9 € Sulkeutuu 29 vrk 22 h 47 min

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.